elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor un home de 67 a Gandia ofegat a la platja nord L'home

Mor un home de 67 a Gandia ofegat a la platja nord  L'home
  • L'home de 67 anys va perdre la vida mentre es banyava en un cap de setmana negre per a les platges valencianes

Un home de 67 anys va morir ofegat en platja nord de Gandia diumenge passat, 9 de juliol, a les 12.15 després de diversos intents de reanimació sense èxit per part de l'equip mèdic SAMU.
 
Durant la jornada del dissabte ja va haver-hi diversos accidents que van posar fi a la vida de diverses persones en la Comunitat Valenciana. Però, el diumenge no es va quedar va tallar, ja que, van perdre la vida tres homes més d'avançada edat.
 
El tancament del cap de setmana ha sigut trist en la Comunitat deixant sis víctimes ofegades en menys de 48 hores. A la Platja Sant Joan, a Alacant, un home de 78 anys moria en una piscina. Després de rebre l'avís, emergències va mobilitzar a una ambulància SAMU, l'equip del qual va intentar reanimar a l'home sense èxit.
 
A la platja valenciana del Perellonet, un altre home de 70 anys moria ofegat el diumenge prop de la gola. Es dona la circumstància que aquest cap de setmana les platges tenien bandera groga i hi havia un corrent que arrossegava als banyistes cap a dins, sobretot a la platja del Perellonet.

Pujar