elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Nau Gran amplia l’oferta a Gandia amb dos itineraris formatius

  • La inscripció per accedir al primer curs de qualsevol dels dos itineraris s’inicia el pròxim dilluns i es pot formalitzar en línia. L’únic requisit per accedir és tenir 50 anys o més

La Nau Gran Gandia, el programa formatiu dirigit a persones de 50 anys o més, amplia el pròxim any acadèmic la seua oferta a Gandia amb dos itineraris formatius: un dedicat a les Ciències Socials i Jurídiques i altre a les Arts i les Humanitats.

Els itineraris tindran una duració de tres anys acadèmics. El de ciències socials i jurídiques inclou assignatures com dret, psicologia, economia, geografia, drets humans o sociologia. Mentre, l’itinerari d’arts i humanitats compta amb assignatures com filosofia, història, història de l’art, música o cinema. Quant a les optatives, l’alumnat pot triar-ne entre una àmplia oferta acadèmica d’assignatures relacionades amb la cultura, l’art, el patrimoni, la història, les llengües, la literatura i l’exercici físic.

Amb aquestos dos itineraris s’amplia l’oferta de La Nau Gran a Gandia amb l’objectiu de donar resposta a l’àmplia demanda que aquest programa formatiu té a la capital de La Safor. A més, implica un increment de l’oferta formativa de la Universitat de València a Gandia.
La Nau Gran Gandia està adreçada a l’alumnat de 50 anys o més, procedent de la comarca de la Safor així com dels territoris veïns, amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura; i s’impartirà al Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València. Des del pròxim dilluns 5 de juny i fins el 15 de juliol estarà oberta la preinscripció telemàtica per als alumnes de primer curs.

La inscripció a La Nau Gran Gandia es realitzarà emplenant aquest formulari: https://ir.uv.es/uvgandia20/NauGranGandia23. Les places per al primer curs dels dos itineraris són limitades i el sorteig es farà el dia 8 de setembre de 2023 (divendres), a les 12 hores. L’únic requisit per accedir-hi és el de l’edat, ja que no es necessiten estudis previs.

Tota la informació sobre els estudis de la Nau Gran Gandia es pot trobar a la web del Centre Internacional de Gandia de la UV: www.uv.es/uvgandia

 

Pujar