elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia tria els representants del Consell d'Esports per a aquesta legislatura

Gandia tria els representants del Consell d'Esports per a aquesta legislatura
  MÉS FOTOS
  Gandia tria els representants del Consell d'Esports per a aquesta legislatura - (foto 2)

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, va presidir ahir l'Assemblea de Clubs Esportius que va tindre lloc a la Casa de la Marquesa.

  Una reunió on l'edil va exposar les principals accions que el govern municipal desenvoluparà al llarg de la presenta legislatura i que passen principalment per executar el Pla de Millora d'Instal·lacions Esportives 2020-2023 i posar en marxa un Pla Director d'Infraestructures Esportives que contemple el desenvolupament de noves instal·lacions.

  El principal punt del dia era l'elecció dels nous membres que formen el Consell d'Esports Municipal on estan representats tots els grups polítics, un tècnic municipal, un secretari, quatre representants dels clubs de la ciutat i la regidora d'Esports que és qui presideix l'organisme.

  Després de la votació, van resultar elegits, José Casañes (Club Alpí), Pilar Martí (NiE Gandia), Gemma Terrades (Club de Gimnàstica Artística Educasport) i Lídia Balada (CA Safor Teika) com les persones que representaran a tots els clubs de la ciutat durant els pròxims quatre anys.

  Finalment, la regidora va agrair la feina feta pels anteriors representants dels clubs durant la passada legislatura: Javier Gil (Units pel Bàsquet), Gustavo Díaz (Club Taekwondo la Safor Gandia) i Ángel Vitòria (CA Safor Teika) així com José Casañes que continuarà aquest any sent membre del Consell.

  Pujar