elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia programa 6 xarrades sobre la salut física, mental i nutricional

Gandia programa 6 xarrades sobre la salut física, mental i nutricional
  • La primera d'elles es portarà a terme el 10 d'octubre sota el títol «Adeu al dolor articular: com guanyar qualitat de vida». «Com cuidar del benestar emocional de les nostres filles i fills» tancarà el cicle

  • La Casa de la Marquesa i el Centre Cívic de la Quadra de Beniopa acolliran aquestes xarrades. Són gratuïtes i obertes per a tot el públic en general i no cal inscripció prèvia

MÉS FOTOS
Gandia programa 6 xarrades sobre la salut física, mental i nutricional - (foto 2)

El Departament de Sanitat i Polítiques Saludables de l'Ajuntament de Gandia continua amb el foment de la salut entre la ciutadania. Per això, tal com ha anunciat la regidora de Salut, Liduvina Gil, i la tècnica del Departament, Eva Maurí, es reprén la programació de les xarrades per a la Promoció de la Salut, que la pandèmia va aturar, «Salut i Benestar a la tardor». Així doncs, d'octubre a desembre es portaran a terme 6 conferències que abordaran la salut física, mental i nutricional.

«Gandia està adherida a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (RECS) i s'ha compromés a dur endavant polítiques municipals que contribuïsquen en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania», ha expressat Liduvina Gil. Així doncs, la importància de fomentar la salut deriva en l'organització de cicles com aquests que intenten millorar aspectes de la vida de les persones com l'alimentació, l'exercici físic o les relacions socials. Les 6 xarrades programades donaran eines que ajuden a adquirir hàbits de vida saludable i un benestar emocional.

«Adeu al dolor articular: com guanyar qualitat de vida» serà la primera de les xarrades d'aquest cicle i es portarà a terme el dilluns 10 d'octubre, de 18 h a 19 h, a la Casa de la Marquesa. El 26 d'octubre a la Casa de la Marquesa de 18 a 19 hores, es desenvoluparà «La importància de l'alimentació i la suplementació en la pràctica esportiva». «Aquesta està vinculada a la celebració a mitjan novembre de la mitja marató i la 10K a Gandia», ha explicat Maurí.

El 9 de novembre serà el Centre Cívic la Quadra de Beniopa el que acollirà la següent xarrada sota el títol de «Comunicació efectiva: la clau per a generar relacions sanes». El 23 de novembre la Casa de la Marquesa prem el relleu i es durà a terme «Tens molèsties i distensió abdominal? Abordatge mèdic-nutricional». A més, en el marc d'aquest cicle de conferències també s'inclouen les IV Jornades de Salut Comunitària: «teixint salut al territori» organitzades pel Departament de Sanitat i Polítiques Saludables.

Finalment, «Com cuidar del benestar emocional de les nostres filles i fills» tancarà la programació d'enguany el dilluns 19 de desembre a la Casa de la Marquesa. «Va molt en la línia del treball que es fa des de l'Ajuntament i el Departament sobre el benestar emocional de la joventut de Gandia», ha assenyalat Maurí. Tal com ha afegit la regidora, totes les sessions són gratuïtes i destinades a tot el públic en general sense necessitat d'inscripció prèvia. «Esperem els agraden i gaudisquen d'aquestes xarades per a millorar la salut mental, nutricional i física», ha conclòs Gil.

Programació

- Dilluns 10 d'octubre de 18.00 a 19.00 hores Casa de la Marquesa: «Adeu al dolor articular: com guanyar qualitat de vida».

- Dimecres 26 d'octubre de 18.00 a 19.00 hores, Casa de la Marquesa: «La importància de l'alimentació i la suplementació en la pràctica esportiva».

- Dimecres 9 de novembre de 17.30 h a 18.30 hores, Centre Cívic La Quadra de Beniopa (Carrer Nou, 8): «Comunicació efectiva: la clau per a generar relacions sanes».

- Dimecres 23 de novembre de 18.00 h a 19.00 hores a la Casa de la Marquesa: «Tens molèsties i distensió abdominal? Abordatge mèdic-nutricional».

- Dimecres 30 de novembre de 17.00 a 21.00 hores a la Casa de la Marquesa: «IV Jornades de Salut Comunitària: teixint salut al territori», organitzades pel Departament de Sanitat i Polítiques Saludables de l'Ajuntament de Gandia

- Dilluns 19 de desembre de 18.30 a 19.30 hores, Casa de la Marquesa: «Com cuidar del benestar emocional de les nostres filles i fills»

Contacte: 96 295 96 41 o politiquesaludables@gandia.org

Pujar