elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia participa en la quarta Comissió de Drets de la Infància i de l'adolescència del Congrés

Gandia participa en la quarta Comissió de Drets de la Infància i de l'adolescència del Congrés
  MÉS FOTOS
  Gandia participa en la quarta Comissió de Drets de la Infància i de l'adolescència del Congrés - (foto 2)

  La regidora delegada en matèria d'Infància, Liduvina Gil, va estar convidada per UNICEF per participar aquesta setmana en la quarta compareixença d'Infància davant la Comissió de drets de la Infància i de l'adolescència del Congrés dels Diputats.

  En aquest Congrés s'ha informat, de primera mà, a les diputades i diputats de la Comissió les conclusions i propostes de Consells i Col·lectius de participació infantil i adolescents.

  Gil ha afirmat que "és un orgull poder participar en aquestes jornades, que visualitzem el treball realitzat per les xiquetes, xiquets i adolescents a través dels diferents òrgans de participació" i ha afegit que "ha sigut una oportunitat única poder escoltar, les propostes realitzades per les xiquetes i xiquets que versen de temàtiques tan diverses com Violència i situacions d'agressió a xiquets i adolescents, violència tant física com psíquica, tant en l'entorn físic com a l'entorn d'internet on demanen més protecció i prevenció".

  Les principals peticions fetes han sigut augmentar els òrgans de participació activa on puguen participar i sentir-se escoltats els més menuts; igualtat per a totes les persones; més formació i informació sobre bulling i ciberbulling, així com instruments de mediació a l'entorn escolar.

  També s'ha mostrat la preocupació per aspectes com la pobresa infantil, el medi ambient, la utilització d'energies no contaminants o la mobilitat sostenible.

  Pujar