elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia rep l'alumnat d'FP en pràctiques de Laval per a treballar en empreses hostaleres i de comerç

Gandia rep l'alumnat d'FP en pràctiques de Laval per a treballar en empreses hostaleres i de comerç

  La regidora delegada d'Agermanaments, Liduvina Gil, ha rebut hui en el Saló Laval de l'Ajuntament de Gandia a l'alumnat d'FP en pràctiques de Laval (França), que tindrà l'oportunitat de treballar durant un mes en empreses de la ciutat.

  En aquesta recepció, la regidora ha estat acompanyada de Angélique Lapage i Dominique Menager, tutors dels alumnes de Laval; Bernardo Mendieta, María Moraguez i Amparo MIret en representació de les empreses que acullen als alumnes francesos per a realitzar les seues pràctiques.

  Es tracta de 12 joves, 6 que duran a terme pràctiques de comerç i altres sis que ho faran de rebosteria i forn.

  Gil ha volgut donar les gràcies a les empreses per implicar-se en la iniciativa i posar-se a la disposició d'aquests alumnes que els ajuden en la seua formació. "Any rere any acullen a aquests alumnes que ací podran conéixer una altra cultura i adquirir les habilitats que ací s'utilitzen. Som una ciutat acollidora i cada any comptem amb més alumnes. Això és un senyal que les coses estan funcionant bé".

  Per part seua, Angélique Lapage ha agraït als tutors, empresaris i al consistori la seua implicació i ha expressat el seu desig que els alumnes aprofiten l'experiència d'estar en una ciutat molt bonica i que sempre ha tractat molt bé als joves que participen en aquesta mena d'intercanvis. En aquesta línia els alumnes han mostrat el seu agraïment per poder gaudir d'aquesta oportunitat i de tots els atractius de Gandia.

  Finalment, els representants de les empreses han destacat que no sols els estudiants aprenen sinó que les empreses també s'enriqueixen amb la iniciativa al mateix temps que han destacat el paper del centre escolar que tutela i forma molt bé a uns joves que venen amb moltes ganes d'aprendre.

  Pujar