31 d’octubre de 2020 31/10/20

Gandia inicia el tractament de desinfecció dels espais públics pel coronavirus

Gandia inicia el tractament de desinfecció dels espais públics pel coronavirus - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia inicia el tractament de desinfecció dels espais públics pel coronavirus - (foto 2)
  Gandia inicia el tractament de desinfecció dels espais públics pel coronavirus - (foto 3)

  L'Ajuntament de Gandia va iniciar aquest diumenge un tractament viricida destinat a destruir i inactivar el virus del COVID-19.

  D'aquesta manera, s'està efectuant de manera diària aquest tractament en els vehicles de servei públic com ara els autobusos de l'Urbanet, els cotxes de la Policia Local i Protecció Civil.

  A més, ahir a la vesprada es va iniciar l'aplicació d'aquesta substància en els edificis municipals que han estat oberts durant les últimes jornades com ara l'Ajuntament, les oficines situades a l'antic mercat així com la Central de la Policia Local i els retens situats en la platja i el barri de Santa Anna.

  També s'ha procedit a aplicar el tractament en els consultoris mèdics de Benipeixcar, Beniopa i Raval i, en breu, s'aplicarà el tractament en els edificis que alberguen les Juntes de Districte de tots els barris de la ciutat, les instal·lacions esportives, els centres cívics i de gent gran, el mercat municipal a més de la xarxa de biblioteques municipals.

  L'aplicació d'aquest tractament s'ha iniciat per eliminar qualsevol resta de virus en tots aquests espais i vehicles que durant els últims dies han suportat el pas de moltes persones.

  Pujar