elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia inicia el procés d'admissió en "les Escoletes" municipals per als xiquets de 0 a 3 anys

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu
  • La llista definitiva es podrà consultar els dies 10 i 11 de maig en la web municipal i la matrícula es formalitzarà entre el 12 i el 19 de maig

L'Ajuntament de Gandia, a través de la regidora delegada d'Educació, Carmen Fuster, ha informat aquest mateix matí que la Xarxa d'Escoles Municipals de Gandia (EIM) ha iniciat el procés d'admissió d'alumnat per al curs escolar 2021-2022 en els 7 centres de Gandia i el Grau.

Aquests centres són l'EIM Centre Històric, Corea, Dos Campanars, Grau, les Alqueries (Grau), Raval i Santa Anna.

Fuster ha explicat que per a inscriure's, les famílies interessades poden conéixer les àrees d'influència de cada EIM en el mapa que es poden trobar en l'apartat de 'Escoles Infantils Municipals' (àrea d'Educació) de la web de l'Ajuntament de Gandia.

Sobre aquest tema, entre els principals criteris que s'han de tindre en compte a l'hora de realitzar la inscripció són que els xicotets de 0 a 3 anys hagen nascut entre els anys 2019 i 2021.

Quant a la tramitació de la documentació, cada persona sol·licitant ha de presentar una única sol·licitud preferentment de manera electrònica fins al 18 d'abril a través de la web municipal i utilitzant sistema de verificació d'identitat.

En cas de no disposar d'aquest mecanisme digital, es pot presentar, amb cita prèvia, la documentació requerida al Departament d'Educació C/Carmelites 2.

Finalment, després que finalitze aquest procés, es podrà consultar la llista provisional d'admesos i admeses del 26 al 30 d'abril en la web municipal, espai on també podran formular les reclamacions que estimen.

De la mateixa manera, la llista definitiva es podrà consultar els dies 10 i 11 de maig i la matrícula es formalitzarà entre el 12 i el 19 de maig.

Pujar