elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia dona la benvinguda als 13 nous treballadors provinents dels programes d’ocupació Avalem Capacitats

Gandia dona la benvinguda als 13 nous treballadors provinents dels programes d’ocupació Avalem Capacitats
  MÉS FOTOS
  Gandia dona la benvinguda als 13 nous treballadors provinents dels programes d’ocupació Avalem Capacitats - (foto 2)
  Gandia dona la benvinguda als 13 nous treballadors provinents dels programes d’ocupació Avalem Capacitats - (foto 3)
  Gandia dona la benvinguda als 13 nous treballadors provinents dels programes d’ocupació Avalem Capacitats - (foto 4)

  L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la Primera tinent d’Alcaldia i portaveu del Govern local, Alícia Izquierdo, el regidor delegat de Recursos Humans, Adrià Vila, i altres membres corporatius han rebut hui al saló de plenaris de l’ajuntament als 13 nous treballadors provinents de dos programes d'ocupació: Avalem Capacitats i Avalem Capacitats II.

  Es tracta de donar una oportunitat laboral a persones amb diversitat funcional perquè puguen obtindre experiència remunerada i introduir-se en el mercat laboral. La durabilitat dels contractes per a tots ells és de 9 mesos

  - Programa Avalem Capacitats. Subvenció 239.908,36 euros. Gràcies a aquest programa s'incorporen hui 11 treballadors. Es tracta de 3 gravadors de dades, 2 mantenidors d'edificis i 6 vigilants.

  - Els destinataris d'aquest programa tenen grau de discapacitat del 33% o més, són pensionistes de la Seguretat Social que tenen reconeguda una pensió d'incapacitat permanent, total, absoluta o gran invalidesa o pensionistes de classes passives que tenen reconeguda una pensió de jubilació o de retir per incapacitat permanent per al servei.

  - Programa Avalem Capacitats II. S'incorporen 2 persones. Aquest programa és per a persones amb trastorn mental greu o problemes de salut mental greu. La subvenció és de 51.000 euros.

   

  Pujar