elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia celebra el Dia del Llibre amb una extensa programació per a tots els públics

Gandia celebra el Dia del Llibre amb una extensa programació per a tots els públics
  MÉS FOTOS
  Gandia celebra el Dia del Llibre amb una extensa programació per a tots els públics - (foto 2)

  La regidora delegada de l'IMAB, Balbina Sendra, ha informat sobre la programació que s'ha preparat des de l'àrea amb motiu del Dia del Llibre que se celebra el pròxim 23 d'abril.

  Sendra ha mostrat la seua satisfacció per la programació dissenyada i ha afirmat que la intenció del seu departament és que la Setmana del Llibre siga "una finestra oberta de programació a la ciutadania de Gandia i també específicament al públic infantil i juvenil, que tenen una presència important a la programació de les biblioteques".

  El programa inclou activitats destinades a tots els públics que hui tenen com a cita el concert-recital 'Latintaví' a la plaça rei Jaume I a partir de les 19.00 hores.

  Els dies 22 i 23 d'abril serà el torn per a la biblioteca solidària. Aquesta iniciativa es desenvoluparà a la plaça de la plaça del rei Jaume I, i posarà a l'abast de les persones interessades llibres a un preu simbòlic d'1 euro. Els beneficis es destinaran a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer. l'Associació Espanyola contra el Càncer i l'Associació Parkinson Gandia-Safor. L'horari serà d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

  Del 22 al 26 d'abril tindrà lloc el teatre d'ombres "La llegenda de Sant Jordi" a càrrec d'Alicia Flores que es desenvoluparà a partir de les 17 hores a les biblioteques de Corea (22 d'abril), Grau (23 d'abril), Santa Anna (24 d'abril) i Benipeixcar-Raval (26 d'abril).

  Els centres escolars també participaran de la programació, ja que s'han organitzat visites guiades que es faran junt a l'estàtua del drac de Sant Jordi a la plaça Rei Jaume I i on els escolars coneixeran la llegenda de Sant Jordi. Una activitat que també estarà oberta al públic en general el mateix dia 23 a les 17:30 hores.

  Per tancar les activitats, per una banda, el dia 25 serà el torn per al Club de lectura on Laia Fàbergas, Premi Joanot Martorell del 2023, abordarà "El silenci dels astronautes" a la biblioteca central a partir de les 19 hores. De l'altra, Fanny Pérez serà l'encarregada del contacontes familiar "La llegenda de Sant Jordi" que se celebrarà a la biblioteca Josep Piera de Beniopa a les 17.30 hores.

  Pujar