26 de setembre de 2020 26/9/20

Gandia acull la XIII Comissió SEO i Destinacions Turístiques de la Comunitat Valenciana

Gandia acull la XIII Comissió SEO i Destinacions Turístiques de la Comunitat Valenciana - (foto 1)

    L'Urbalab de Gandia ha acollit aquest matí la XIII Comissió SEO i Destinacions Turístiques de la Comunitat Valenciana, Grup de Transformació Digital. Una trobada on han participat més de 30 tècnics de Turisme i promoció de diverses destinacions de la Comunitat Valenciana que destaquen pel seu bon posicionament en xarxes socials i que lideren la transformació digital en aquest àmbit.

    La reunió ha comptat amb la presència del Director d'intel·ligència turística Mario Villar; i el director del Invattur, Francisco Juan. Durant la trobada tots els participants han coincidit en la importància de l'anàlisi de les dades que aporten les xarxes socials i el paper cada dia més rellevant que està prenent la promoció digital en els municipis turístics. A més, es va exposar el Pla de màrqueting de la Comunitat Valenciana i es va abordar el Programa de Transformació Digital.

    Amb posterioritat a la reunió, el departament de Turisme ha organitzat una visita al Palau Ducal perquè coneguen una part del ric patrimoni Cultural de Gandia.

    Pujar