24 de novembre de 2020 24/11/20

Gandia acull aquest cap de setmana la segona edició del Torneig de Primavera de Sóftbol Mixt

Gandia acull aquest cap de setmana la segona edició del Torneig de Primavera de Sóftbol Mixt - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia acull aquest cap de setmana la segona edició del Torneig de Primavera de Sóftbol Mixt - (foto 2)

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant; i el president del Gandia Beisbol Club, Vicente Sevila, han presentat aquest matí en roda de premsa la segona edició del Torneig de Primavera de Sóftbol Mixt Gandia que es disputarà els dies 4 i 5 de maig al camp de beisbol de la platja de Gandia.

  En aquesta ocasió es comptarà amb la participació d'equips de Los Auténticos de Mejorada del Campo; Elipa de Madrid; un equip de Sevilla, el Ishbiliya; dos equips d'Alacant, els Tigres i els Gradiadores ; i l'equip amfitrió, el Spiaggia Gandia.

  Lydia Morant ha volgut destacar que es tracta d'una prova que va obtindre una bona acollida en la seua primera edició i que possibilita que altres equips de diferents províncies acudisquen a la nostra ciutat per participar en la competició i conéixer Gandia i la seua platja com a destinació turística. "És un torneig mixt que permet que moltes persones s'incorporen a l'esport o continuen practicant en edats adultes".

  La regidora ha finalitzat la seua intervenció convidant a la ciutadania a acudir al camp de beisbol de la platja de Gandia per conéixer aquesta disciplina esportiva que continua creixent.

  Per la seua banda, Vicente Sevila, va fer valdre l'increment de clubs participants. "L'any passat van ser quatre clubs però el boca a boca ha fet efecte i en aquesta edició ja són sis els equips participants" "Hem hagut d'ajustar el calendari de partits perquè es disputen els sis partits previstos per al dissabte i els tres del diumenge".

  Sevilla ha destacat que es tracta d'una modalitat del beisbol que es juga en un camp de dimensions més reduïdes en categoria mixta. "Es procura que hi haja el mateix nombre de jugadors i jugadores. És un esport més lúdic que permet a la gent més gran, practicar el seu esport favorit amb xics i xiques més joves".

  Pujar