elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia acull aquest cap de setmana el campionat d'Espanya Junior 2024 d'hoquei patins

Gandia acull aquest cap de setmana el campionat d'Espanya Junior 2024 d'hoquei patins
  • Els huit millors equips nacionals d'aquesta categoria acompanyats dels responsables dels clubs i els seus familiars pernoctaran a la nostra ciutat durant els quatre dies del campionat

MÉS FOTOS
Gandia acull aquest cap de setmana el campionat d'Espanya Junior 2024 d'hoquei patins - (foto 2)

El regidor delegat d'Esports, Jesús Naveiro, acompanyat per Javi Albero, vicepresident del Gandia Hoquei Club, ha presentat aquest matí un nou esdeveniment esportiu que acollirà la nostra ciutat d'àmbit nacional. En aquesta ocasió es tracta del Campionat d'Espanya Junior 2024 d'hoquei patins que se celebrarà al pavelló del Raval del 24 al 26 de maig. Dijous serà el torn per als primers entrenaments. Divendres i dissabte els equips s'enfrontaran en horari de 9 a 13 hores i de 16 a 22 hores. Ja diumenge serà el torn per a les eliminatòries i la final de 9.30 a 13.30 hores.

L'edil ha informat que els huit millors equips nacionals d'aquesta categoria acompanyats dels responsables dels clubs i els seus familiars pernoctaran a la nostra ciutat durant els quatre dies del campionat, motiu pel qual aquest esdeveniment ajudarà a omplir hotels i continuar assentant el procés de desestacionalització de la platja. "Una vegada més, apostem per acollir un esdeveniment nacional i des d'ací volem convidar tots els aficionats a l'esport a gaudir d'un esdeveniment d'hoquei de primer nivell".
Naveiro també ha agraït a la Federació i al Club la confiança dipositada a la nostra ciutat per ser la seu d'aquesta competició.

Tal com ha informat Albero, la competició comptarà amb la participació del CP Rivas, Barça, Compañía de María, UDC Rochapea, Igualada HC, CAA Dominicos, CP Alcobendas i CD Mundaiz
"Prop del 80% dels participants ja està competint a la lliga de primera divisió. Per nosaltres és un honor repetir com a seu després de l'èxit de la passada edició", i ha convidat la ciutadania en general perquè s'acoste al pavelló del Raval i "gaudisca d'un esport molt dinàmic però poc conegut".

Pujar