24 de juny de 2019 24/6/19

Gandia acull aquest dissabte el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica

Gandia acull aquest dissabte el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica - (foto 1)
MÉS FOTOS
Gandia acull aquest dissabte el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica - (foto 2)
Gandia acull aquest dissabte el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica - (foto 3)

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyada per Alicia Salcedo, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia; i Carlos Calvo, secretari del Club, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el IV Trofeu Nacional i la Fase Final de Lliga de gimnàstica rítmica se celebrarà el dissabte 13 d'abril al pavelló del poliesportiu municipal.

Tal com ha explicat Morant, la prova es disputarà entre les 10.30 i les 19.00 hores.

Al matí es disputarà la Fase Final de la Lliga Valenciana de Clubs i a la vesprada el trofeu del Club on participen prop de 50 clubs procedents de tot Espanya.

En total seran més de 200 gimnastes amb edats compreses de 5 a 16 anys de les que 25 formen part del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia.

Al matí competeixen només xiques, i a la vesprada xiques i xics.

"Des del servei d'Esports volem convidar a tota la ciutadania perquè s'acoste al pavelló a veure les competicions i agrair al Club l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments que aporten a Gandia molts visitants alhora que fomenten l'esport" va declarar Lydia Morant.

Alícia Salcedo va explicar que durant el matí se celebrarà la tercera i última fase de la Lliga valenciana de Clubs on es lliuraran els trofeus a les campiones de les tres fases de lliga. Ja a la vesprada, el trofeu de caràcter nacional i absolut, comptarà amb la modalitat de masculí. "Comptarem amb xics i xiques de nivell absolut i podrem apropar-nos a la gimnàstica de major nivell".

Finalment, Carlos Calvo va agrair a la regidora i al consistori "el suport que ens han prestat per organitzar aquests esdeveniments. La nostra intenció és exportar els valors de l'esport, de la gimnàstica rítmica i la marca Gandia en l'àmbit provincial i nacional. És una ocasió perquè la gent conega els valors de la gimnàstica i sàpiguen de primera mà el que fem".