elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia acollirà a més de 20.000 persones en la quinta edició del Pirata Beach Fest

Gandia acollirà a més de 20.000 persones en la quinta edició del Pirata Beach Fest
  • Des de hui i fins al dissabte 15 la zona del Polígon Benieto es converteix en l'eix neuràlgic d'aquest festival que compleix cinc anys consecutius a la ciutat

  • Enguany hi haurà un escenari més, passant de tres a quatre, a més del que disposen els dj's. Hi haurà Punt Violeta i un Camí Segur que uneix el festival amb la zona d'acampada

MÉS FOTOS
Gandia acollirà a més de 20.000 persones en la quinta edició del Pirata Beach Fest - (foto 2)
Gandia acollirà a més de 20.000 persones en la quinta edició del Pirata Beach Fest - (foto 3)

La regidora de Cultura, Balbina Sendra, i el promotor i director del Pirata Beach Fest, Duke Abengózar, han presentat aquest matí la quinta edició que acollirà Gandia del Pirata Beach Fest, que enguany augmenta en escenaris.

«Hem d'agrair a l'organització del festival per confiar cinc anys consecutius a Gandia, perquè és un volum molt gran de gent el que acudeix i tot això repercuteix en els hotels i el teixit econòmic de la ciutat», ha destacat Sendra.

El festival enguany creix en espai, ja que dels tres escenaris generals més l'afegit per als dj's, aquest any s'afegeix un més.

A més, la regidora ha volgut destacar dos aspectes importants que estaran presents al festival: «S'ha treballat molt la seguretat i m'agradaria destacar el Punt Violeta que estarà disponible per a tot aquell qui ho desitge i també el Camí Segur, que unirà a peu el Polígon Benieto i la zona d'acampada i estarà ben il·luminat».

Per la seua part, el promotor ha expressat la seua satisfacció per poder acollir un escenari més: 'El terreny d'enguany on hem posat l'escenari nou és el que ens va veure créixer. La gent ha respost molt bé i tenim l'aforament al complet'.

Pujar