elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Gala Màgica donarà el tret d’eixida a les Festes de Sant Antoni del Grau 2024

La Gala Màgica donarà el tret d’eixida a les Festes de Sant Antoni del Grau 2024
  • Els beneficis aconseguits aniran destinats a l'associació Aspanion, que lluita per combatre el càncer infantil

  • L’acte serà aquest dissabte 27 de gener a les 12 hores i l’entrada costa 5 euros per als adults i 3 euros per als xiquets

  • Quant a la resta del Porrat, la cremà de la foguera es farà a les 20 hores del mateix dia, i la missa i la benedicció dels animals seran a les 10 i 11 hores, respectivament, del diumenge 28 de gener

MÉS FOTOS
La Gala Màgica donarà el tret d’eixida a les Festes de Sant Antoni del Grau 2024 - (foto 2)
La Gala Màgica donarà el tret d’eixida a les Festes de Sant Antoni del Grau 2024 - (foto 3)

El president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, ha presentat hui, acompanyat de l'escriptora Adriana Serlik i el mag Juan Villaroya, una nova edició de les Festes de Sant Antoni del districte marítim, que se celebraran aquest cap de setmana.

El programa començarà dissabte amb la Gala Màgica que tindrà lloc a les 12 hores en el saló d’actes del Grau. L'esdeveniment, organitzat per Adriana Serlik i Juan Villaroya (el mag Potakum), acollirà tant l'actuació d'aquest últim com la dels seus companys de gremi, Toni Calero i Magic Hugo.

Tal i com ha explicat l'escriptora, tots els diners que s'hi aconseguisquen amb la venda d’entrades, el preu de les quals és de 5 euros per als adults i 3 euros per als xiquets, anirà destinat a l'associació Aspanion, que treballa en la lluita contra el càncer infantil i ofereix suport a les mares, pares i menors afectats.

«Forme part de la Fundació Abracadabra i actue tots els mesos en oncologia pediàtrica, però sempre que se'm crida vaig on faça falta per a donar suport a aquesta causa», ha comentat l'artista sobre la seua participació en el projecte.

De moment, els bitllets poden adquirir-se en els diferents col·legis del Grau i en el casal de la Falla Sant Nicolau Mosquit, però també en la taquilla del saló d'actes el dia de la funció a partir de les 11.30 hores.

D’altra banda, el porrat seguirà a les 18.30 hores amb l'actuació del grup de música 2x4, que també tindrà lloc en el saló d'actes del Grau i serà d'entrada lliure i gratuïta.

Després de la cercavila del Grup de Dolçainers i Tabalers del barri i el repartiment de dolços i mistela, es durà a terme la tradicional cremà de la foguera en l'avinguda de la Pau.

El diumenge arrancarà a les 10 hores amb la missa en honor a Sant Antoni, a l'església de Sant Nicolau, i continuarà amb la tradicional benedicció d'animals, que tindrà lloc en la plaça del Garbí.

Finalment, les associacions del districte inauguraran el seu mercat en l'avinguda de la Pau, que comptarà amb animació musical i jocs infantils des de les 11 fins a les 14.30 hores.

Abans d'acabar la roda de premsa, Picornell ha convidat tota la ciutadania a assistir a la Gala Màgica i a gaudir de la resta d’activitats programades a les Festes de Sant Antoni del Grau. A més, ha agraït a Serlik i a Villaroya el seu esforç, dedicació i suport a la causa del càncer infantil.

Pujar