elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les forces sindicals i el govern municipal aproven per unanimitat l'oferta d'ocupació pública de Gandia del 2023

Les forces sindicals i el govern municipal aproven per unanimitat l'oferta d'ocupació pública de Gandia del 2023

    El regidor delegat d'Administració i Govern Interior, Adrián Vila i la regidora Alícia Izquierdo han informat que l'oferta d'ocupació pública del 2023 ha estat aprovada i que ha comptat amb el suport unànime de les forces sindicals representades al consistori.

    L'acord preveu una taxa de reposició durant aquest exercici de 10 efectius. La proposta consta de les places següents: Tècnic/a d'administració general, TAEM Ciències Biològiques, TAEM Enginyer tècnic forestal, Tècnic/a de protocol, Inspector/a d'Urbanisme, Tècnic/a auxiliar d'activitats festives i culturals i tres agents de Policia Local. Paral·lelament, també es contemplen dues places de promoció interna a la Policia Local.

    Vila ha volgut destacar la feina que han fet totes les parts implicades en aquest acord unànime i ha agraït la generositat de tots els representants sindicals. "Hem pogut aprovar una OPE per unanimitat. És un acord que va en la línia de reduir la temporalitat, a oferir places en aquelles àrees que més ho necessiten i que cobreix un ventall de necessitats que centra el seu esforç en oferir les places d'agents de la policia que estan per ocupar, a més de contemplar la promoció interna de dos oficials de policia" "A partir d'ací treballarem juntament amb les seccions sindicals per establir un marc de treball que permeta poder aprovar unes bases genèriques, un programa de productivitat genèric i el pla de carrera professional".

    Per part seua, Izquierdo ha incidit en la importància de la introducció de perfils de persones vinculades a les ciències biològiques o un enginyer tècnic forestal que ajudaran i reforçaran el treball per millorar i lluitar contra els efectes del canvi climàtic. "Som al segle XXI i són perfils que fins ara no s'havien contemplat i que ara són cada cop més necessaris".

    Pujar