5 de juny de 2020 5/6/20

I Fira de la Reforma i la Rehabilitació d’habitatges de Gandia

I Fira de la Reforma i la Rehabilitació d’habitatges de Gandia - (foto 1)
  • Del 13 al 15 de març, Fira Mercat Gandia acull 14 establiments professionals: il·luminació, pintura, ceràmica i banys, seguretat, tancaments, parquets, domòtica, eficiència energètica, cuines, interiorisme i arquitectura

MÉS FOTOS
I Fira de la Reforma i la Rehabilitació d’habitatges de Gandia - (foto 2)

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha presentat aquest matí la I Fira de la Reforma i l’Habitatge, la penúltima de les 8 fires temàtiques d’aquesta segona edició de Fira Mercat Gandia. Del 13 al 15 de març, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21.00 h. Diumenge, d’11 a 14 h).

“Hem intentat que hi estiguen presents la major part de prestacions i serveis que intervenen en la reforma i la rehabilitació de la vivenda”, ha assegurat Martínez.  

Així, hi seran presents 14 professionals i empreses:

-      Gabinet d’arquitectura d’interiors.

-      Pintura i materials de revestiments.

-      Materials de construcció.

-      Jardineria i exteriorisme.

-      Parquets, tarimes i revestiments de fusta.

-      Fusteria d’alumini.

-      Ceràmica i banys.

-      Cortinatge, complements i panells.

-      Domòtica.

-      Cuines.

-      Electricitat i elements d’autoconsum i eficiència energètica.

-      Fontaneria i accessoris.

-      Manteniment de xarxes sanitàries i canonades...

A més a més, s’hi ha programat xarrades i tallers. La primera serà una prèvia a la fira, que tindrà lloc el dijous 12 de març, a les 20 h, a Foment. Sota el títol: “Autoconsum i eficiència energètica”. Ponents: Manuel Sancgis (Grupo PEISA), Fernando Pomar i Jordi Sarrió (INEL).

-      Xarrada: “10 passos per reformar el teu habitatge i no morir en l’intent”, a càrrec d’Adrià Camarena. Divendres i dissabte, a les 12 h.

-      Xarrada: “Quin material escollir per a ‘l’encimera’ de la meua cuina, a càrrec de Mármoles Bolinches.  Divendres i dissabte, a les 13 h.

-      Taller exprés: “Tractament de fustes i fang cuit en sòls i parets”, a càrrec de Pinturas Mondúver. Divendres, a les 19 h.

-      Taller exprés: “Com impermeabilitzar la coberta o terrassa amb revestiments impermeabilitzats pas a pas”, a càrrec de Pinturas Mondúver. Divendres, a les 20 h.

-      Taller exprés: “Pintures per a canviar l’aspecte de la cuina o bany sense realitzar obres”, a càrrec de Pinturas Mondúver. Dissabte, a les 19 h.

-      Taller exprés: “Sistema de pintures resistents a la humitat i la floridura”, a càrrec de Pinturas Mondúver. Dissabte, a les 20 h.

I Fira de l’Estètica i el Tattoo

D’altra banda, el regidor de Comerç ha valorat la I Fira de l’Estètica i el Tattoo, que va tindre lloc el cap de setmana passat, i que va rebre 3.025 visitants. “Una xifra alta, si tenim en compte que es tractava d’una fira molt especialitzada. Per això estem contents i pensem que cal seguir abordant sectors nous”.

Augmenta també el nombre de visitats de fora de Gandia, un 38 % (un 27’74% de la resta de la Safor i un 10’22 % d’altres punts).

La valoració de visitants i expositors també hi va ser molt bona: un 4.3 i 4.2 (sobre 5), respectivament.

Pujar