elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La XI Fira del Motor de Gandia modifica espais per donar resposta a la demanda de les noves marques

La XI Fira del Motor de Gandia modifica espais per donar resposta a la demanda de les noves marques
  • Elena Moncho: "L'enorme impacte econòmic que produeix la Fira no només beneficia el sector de la venda de vehicles, sinó que s'estén a bona part de la ciutat"

MÉS FOTOS
La XI Fira del Motor de Gandia modifica espais per donar resposta a la demanda de les noves marques - (foto 2)
La XI Fira del Motor de Gandia modifica espais per donar resposta a la demanda de les noves marques - (foto 3)

La XI Fira del Motor de Gandia tindrà lloc del 3 al 5 de maig i albergarà més de 27 expositors, 30 marques i prop de 700 models diferents de vehicles entre nous i d'ocasió, que ocuparan 20.000 metres quadrats d'exposició. També comptarà amb la participació de totes les cases comercials de venda de motos i motocicletes amb més de 15 marques, i amb una zona de vehicle usat que duplica la superfície expositiva respecte a fires anteriors.

Aquesta onzena edició replanteja els espais que es faran servir per a garantir el creixement. Per això, també es creen zones d'exposició als carrers Sant Vicent i Sant Rafael i en una part del tram de la República Argentina comprés entre el passeig Germanies i la plaça d'Espanya.

Així ho han anunciat aquest matí la regidora d'Economia i Empresa, Elena Moncho, que ha estat acompanyada en roda de premsa pel representant de Moll Motors, Víctor Moll; el delegat de motos de la Fira del Motor, Jordi Barón, i la gerent de Peumovil, María Fernández.

Elena Moncho ha explicat que en aquesta edició "continuarem apostant per la mobilitat sostenible, ja que és el camí que s'està marcant des d'Europa i és el que hem de seguir si pretenem reduir l'impacte que generen els vehicles de combustió". L'edil també ha destacat "l'enorme impacte econòmic que no només es genera en un sector com el de la venda de vehicles, sinó que s'estén a bona part de la ciutat, ja que són milers de persones les que ens visiten durant els dies de la Fira".

Víctor Moll ha manifestat la satisfacció per aquesta nova edició. "El canvi d‟espais ens permet evitar l'ofegament que teníem perquè no podíem continuar creixent. Una Fira urbana com aquesta té inconvenients, però gràcies a l'aposta forta de l'Ajuntament de Gandia podrem afrontar el canvi de paradigma que suposa l'arribada al mercat de noves marques asiàtiques". En aquest sentit, Moll ha destacat que aquestes noves marques aposten per l'eficiència i la sostenibilitat, però basant-se en ofertes molt competitives que augmentaran la competència per captar clients.

Per la seua banda, María Fernández ha posat l'accent que l'arribada de noves marques permetrà que moltes persones puguen accedir a vehicles més sostenibles i ha agraït la bona disposició del consistori per facilitar l'exposició dels vehicles elèctrics que en necessiten “d'un altre tipus d'elements per exposar-los de manera adequada". "Aquesta Fira suposa donar al públic en general una gran oferta que beneficia l'economia de tota la ciutat i produeix ocupació, no només entre els expositors sinó que també ho fa a totes aquelles empreses que ens ajuden durant l'exposició o a l'hostaleria" .

Finalment, Jordi Barón ha destacat que el sector de les motos estarà situat a la plaça Major i que els concessionaris han apostat per la mobilitat sostenible amb vehicles elèctrics". "Esperem que siguen moltes persones que ens visiten i que puguem donar resposta a les peticions d'un mercat en moviment continu".

Pujar