22 de novembre de 2019 22/11/19

Cap a una Fira mediambientalment sostenible

Cap a una Fira mediambientalment sostenible - (foto 1)
  • En la pròxima edició s’abordarà l’obligatorietat de l’ús de gots reutilitzables en barres, revetlles.., amb la imatge de la Fira i Festes de Gandia

MÉS FOTOS
Cap a una Fira mediambientalment sostenible - (foto 2)

El regidor d'Escena Urbana i Política Festiva de Gandia, José Manuel Prieto, i l’edil de Cultura, Nahuel González,  han informat aquest matí de la instal·lació d’un punt fixe de reciclatge de plàstic durant els dies de celebració de la Fira i Festes de Gandia, que estarà situat a la Casa de la Marquesa.

“Volem introduir valors afegits a la Fira i, en general, a totes les nostres celebracions. Volem unes festes inclusives, però també mediambientalment sostenibles. I, en aquest sentit, estem donant ja les primeres passes”, ha assegurat Prieto.

“Es tracta de la primera iniciativa cap a unes festes sostenibles, a propòsit també de la celebració de la Setmana Mundial pel Clima”, ha destacat González.

Així, Projecte Plàstic Preciós, amb voluntariat de Xeración, informarà durant tot el dia del procés de reciclatge del plàstic i de les possibilitats per a la seua reutilització. S’hi podrà comprovar in situ, gràcies a una màquina tecnològicament avançada.

El govern local també ha informat que a molts espais de la Fira es farà un procés selectiu de recollida dels residus. I de cara a la pròxima edició s’abordarà l’obligatorietat de l’ús de gots reutilitzables en barres, revetlles.., amb la imatge de la Fira i Festes de Gandia.  

 

ocultar
Cap a una Fira mediambientalment sostenible
Pujar