Èxit de participació en la XXII edició del KM Vertical de Gandia - (foto 2)
Èxit de participació en la XXII edició del KM Vertical de Gandia - (foto 3)
Èxit de participació en la XXII edició del KM Vertical de Gandia - (foto 4)
Èxit de participació en la XXII edició del KM Vertical de Gandia - (foto 5)

Ahir, diumenge 14 de gener, va tindre lloc la XXII edició del KM Vertical de Gandia, que va aconseguir arribar al màxim d'inscrits rebent, així, un total de 500 persones.

L'esdeveniment, organitzat pel Club Alpí, va eixir des del carrer Parpalló a les 8.45 hores i comptava amb dues modalitats a més d'aquella destinada als caminants. Així doncs, com a novetat, aquest any els participants podien decidir entre córrer el quilòmetre vertical, la meta del qual estava al cim del Mondúver, o una mitja marató que finalitzava a la font de la Drova.

Respecte als premis, a la prova del Km vertical, la classificació general masculina la van encapçalar Jorge Aibar Sol; Carlos Pascual Gonzalez, i José Davia Cantos, mentre que Belén Leal Mora; Karem Faus Balbastre, i Lorena Estruch Martinez van aconseguir el primer, segon i tercer lloc a la categoria femenina.

Pel que fa als guanyadors de la mitja marató, per una banda, José Luís Martínez Casanova; Vicent Miquel Soler i Albert Ginesta Primo van ocupar el podi masculí i, de l'altra, Ana Pedrón Perales; Eugenia Álvarez Soler i Uxua Barandiaran Zurutuza van fer el mateix amb el femení.