elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

EUPV crida a la unitat política de l'esquerra per a les eleccions municipals de 2019

EUPV crida a la unitat política de l'esquerra per a les eleccions municipals de 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  EUPV crida a la unitat política de l'esquerra per a les eleccions municipals de 2019 - (foto 2)
  EUPV crida a la unitat política de l'esquerra per a les eleccions municipals de 2019 - (foto 3)

  L'assemblea local d'EUPV-Gandia ha decidit fer una aposta decidida per reeditar el treball unitari de les darreres municipals i realitzar els esforços necessaris per a fer més gran el projecte MésGandia, tal com ha informat el coordinador local i Regidor Nahuel Gonzàlez Lòpez a una roda de premsa celebrada a la seu de la formació.

  Nahuel Gonzàlez ha explicat els motius pels quals EUPV ha pres aquesta decisió, "en primer lloc la bona sintonia amb els partits i entre la militància d'aquests, en segon lloc un bon resultat electoral que encara podem ampliar i en tercer lloc la gran tasca realitzada des d'un Grup Municipal que ha funcionat cohessionat i de forma molt positiva".

  D'altra banda el coordinador local afirma que la incorporació de més subjectes pot ser positiu per a la diversitat interna i per a obtenir una major representació de la coalició que permeta "un canvi més profund" i l'objectiu de que la dreta no torne a governar aquesta ciutat.

  En paraules de Gonzàlez "hem d'assolir dos objectius imprescindibles: d'una banda que no torne un Partit Popular que combina la sospita permanent de corrupció i una desastrosa gestió realitzada a l'anterior legislatura; i d'altra banda reforçar MésGandia per poder dur endavant polítiques valentes que beneficien a la ciutadania".

  A més i referint-se a altres temes, Nahuel Gonzàlez ha mostrat la preocupació d'EUPV-Gandia respecte al trinquet, optant per la paralització del projecte fins a esclarir la seua situació judicial. Tot i què els serveis jurídics de l'Ajuntament no ho consideren així. González com a part del govern a afirmat que si hi ha una altra sentència ferma la seua formació no permetrà que continue l'obra.

  Tanmateix EUPV-Gandia ha mostrat la seua solidaritat amb el col·lectiu i l'Ajuntament de Xeraco després d'haver sigut multat per exhibir una bandera republicana a la seua façana i ha demanat a la resta de formacions polítiques davant "l'ofensiva persecutòria del del'legat de govern".

  Per últim EUPV ha animat a la ciutadania a participar en les Jornades Republicanes que organitza durant aquesta setmana l'Assemblea Republicana de La Safor i que culminaran amb una paella gegant el dissabte 14 d'Abril després de la tradicional lectura de poemes al cementeri de Gandia.

  Pujar