elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La XII edició de Comunica2 arriba al Campus de la UPV de Gandia

La XII edició de Comunica2 arriba al Campus de la UPV de Gandia
  • El congrés abordarà la Intel·ligència Artificial, TikTok i les noves formes de comunicació

MÉS FOTOS
La XII edició de Comunica2 arriba al Campus de la UPV de Gandia - (foto 2)

La regidora delegada d'Universitats, Elena Moncho, ha presentat este matí la XII edició del Congrés Comunica2, que se celebrarà els dies 23 i 24 de novembre de 2023, així com el dia 22 en la seua versió en línia per a comunicacions al Campus Gandia de la UPV. Durant la presentació, l'edil ha estat acompanyada de Rebeca Díez i Marga Cabrera, codirectores del Congrés, i de Lucía García Robledo, coordinadora d'este.

En primer lloc, Elena Moncho ha expressat la seua satisfacció per poder presentar un esdeveniment que amb anterioritat va presentar la exalcaldesa de Gandia, Diana Morant, "que solia comparéixer en esta mateixa sala per a fer les presentacions de les anteriors edicions del Comunica2, i assumirà hui el seu càrrec com a ministra de Ciència i responsable de les Universitats pel que no podem més que felicitar-nos pel fet que Gandia torne a ser, una vegada més, notícia nacional per la seua implicació amb la transmissió del coneixement i la ciència".

L'edil ha volgut valorar el Congrés com una iniciativa que va més enllà de la repercussió en xarxes, ja que implica obrir una finestra al món i associar a Gandia "amb algun dels valors que ens identifiquen: ser una ciutat educadora que és referent a l'àmbit de la comunicació en línia i les noves tecnologies".

"Gràcies a este congrés i a l'impagable i mai ben reconegut treball de les seues organitzadores, ens consolidem com a espai de referència en l'organització de trobades o congressos que suposen avanços en el coneixement i en les nostres maneres de relacionar-nos", ha afegit.

Enguany s'abordaran temes tan importants com la intel·ligència artificial, la marca personal, les campanyes d'èxit en TikTok, com canvia la manera de comunicar-nos o com explicar les notícies en un minut. "Estic convençuda que tots els participants en este congrés ens ajudaran a ampliar la nostra mirada i els nostres coneixements entorn de la comunicació i la tecnologia", ha afirmat Moncho.

Per a finalitzar la seua intervenció, la regidora ha manifestat el seu compromís, el del govern municipal i el del alcalde José Manuel Prieto (que hui no ha pogut assistir a la roda de premsa per acompanyar a la nova ministra de Ciència i Universitats en el seu nomenament), "a mantindre l'estreta relació que ens uneix amb la Universitat per a continuar desenvolupant sinergies que aporten a la societat coneixement, formació i entreteniment".

Marga Cabrera ha manifestat la seua satisfacció per haver aconseguit arribar a la dotzena d'edicions. "Enguany tenim ponents de nivell nacional i internacional que venen a explicar-nos què està passant en l'àmbit de la comunicació i amb assumptes tan d'actualitat com TikTok o l' Intel·ligència Artificial, és a dir, tot allò que qualsevol persona necessitaria saber en este aspecte".

Per part seua, Rebeca Díez ha destacat el suport del consistori des del seu inici i que la pretensió del Congrés és "portar l'actualitat al Campus".

Finalment, García Robledo, co-coordinadora de la iniciativa junt a Pablo Estornell, ha explicat que el congrés suposa "una oportunitat per als més de 30 alumnes que ens hem implicat en el projecte. Estem aprenent molt durant els últims mesos i esta setmana es culmina tot. Podrem compartir inquietuds amb professionals i persones de primer nivell i això ens ajuda a créixer i a a prendre".

Les inscripcions continuen obertes i poden realitzar-se en https://comunica2.webs.upv.es/.

Pujar