Castellano

Dues medalles per al CA Safor Teika al Campionat Autonòmic de Marxa en Ruta

• Antonio Ferrer es va penjar l'or als 10 km en categoria màster i José Marín la plata a la cursa cadet de 5 km. La prova es va disputar dissabte passat a Burjassot

• Diumenge un grup de ‘groguets’ va estar en la 10K València Ibercaja.

• El club ja ha aconseguit cinc mínimes per participar a campionats d'Espanya sota sostre

MÉS FOTOS
Dues medalles per al CA Safor Teika al Campionat Autonòmic de Marxa en Ruta - (foto 2)

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir dues medalles en el Campionat Autonòmic de Marxa a Ruta, que es va disputar dissabte passat a Burjassot. En la distància de 10 km Antonio Ferrer va ser primer en categoria màster (M45) i cinquè en la classificació general amb un crono de 53:30. Per la seua banda, als 5 km José Marín va ser segon en la classificació Sub16 (Cadet) i quart de la general amb 27:43.

A més, diumenge un grup de ‘groguets’ va córrer la 10K València Ibercaja: Querubín Estarlich, Xavi Blasco, Neus Mas, Guillem Tapia i Julio Mascarell. El resultat més destacat va ser el de Neus Mas, tercera en categoria W35 i 36a posició en categoria femenina, amb un crono de 36:06, a un ritme de 3 minuts i 36 segons el quilòmetre.

Balanç de mínimes
D'altra banda, entre el grup d'atletes de tecnificació, tot just iniciada la temporada, ja s'han aconseguit cinc mínimes per a participar en propers campionats d'Espanya baix sostre. Es tracta de Yago de la Fuente en triple salt, Iván Duarte en llargada, tots dos en categoria Sub23 (Promesa), Irene Escrivà (Sub18, Juvenil) en perxa, Neus Sansaloni (Sub20, Junior) en 800 m.l. i Camila Estrebou (Sub16, Cadet) en els 60 m.l.

El cap de setmana passat, a més del provincial absolut per equips de Torrent, on els xics es van proclamar campions i les xiques van ser terceres, es va disputar el provincial Sub23 (Promesa) a València i el provincial de llançaments llargs a Gandia, en estos dos últims amb uns 50 atletes ‘groguets’.

Este cap de setmana hi haurà presència ‘grogueta’ en l'autonòmic de proves combinades per a les categories absoluta i màster, dissabte al pavelló Luis Puig de València, i en l'autonòmic individual de cross, diumenge a Sagunt. En la pista de Gandia el CA Safor Teika organitza dissabte el provincial Sub14 (Infantil), per equips, on també el Safor traurà els seus equips masculí i femení.