elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les dones marquen els pòdiums del cap de setmana del Club de Córrer El Garbí

Les dones marquen els pòdiums del cap de setmana del Club de Córrer El Garbí
  MÉS FOTOS
  Les dones marquen els pòdiums del cap de setmana del Club de Córrer El Garbí - (foto 2)
  Les dones marquen els pòdiums del cap de setmana del Club de Córrer El Garbí - (foto 3)

  La participació femenina a les diferents curses és ben evident, i així ho demostren també les corredores del Club de Córrer el Garbí, potser elles són les primeres dones de la comarca que en el seu dia van assolir la distància mítica de la Marató: Lourdes Vidal i Antònia Giménez són maratonianes des de fa molts anys a València, Barcelona, Madrid, París, Florència, Roma, Nova York entre d'altres. Aquest cap de setmana, a més, han pujat al podi a la cursa de la dona de Xàbia, on Natalia Campos va aconseguir el tercer lloc de la general. També una atleta del Club va aconseguir fer pòdium a Xeraco, on Susana Honrubia aconsegueix trofeu. I a la Perimetral de Benissa, on Lourdes Vidal puja al caixó com a tercera dona de la categoria en la distància de 23 Quilòmetres.

  A més, David Piña va aconseguir una magnífica posició a la Carrera Nocturna de les Ermites d'Ibi, Rafa Escolano i Rosana Almada al 15K de la Vega, i Víctor Nieto a la Mitja Marató de Màlaga.

  També a la Perimetral, comptàrem amb la participació de Francisco Alfaro i Toni Sabater en la cursa de 42K i de José Emilio Velló als 73K com a preparació per a l'ultra del Penyagolosa.  

  Pujar