elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut a Gandia un traficant per guardar la droga en la taquilla del gimnàs

Detingut a Gandia un traficant per guardar la droga en la taquilla del gimnàs

  Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a un home de 67 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. S'han intervingut diverses substàncies com a cocaïna i haixix, una bàscula de precisió, útils per a la confecció de papelinas i 8.750 euros en efectiu. El detingut, presumptament, depositava i ocultava la droga i els diners entre la taquilla del gimnàs que tenia assignada i la bústia del seu habitatge

  La investigació es va iniciar el mes de febrer passat sobre el sospitós, ja que tenia antecedents previs per delictes contra la salut pública i es tenia coneixement que, pel que sembla, havia reprès aquesta activitat il·lícita.

  Durant les labors de vigilància es va observar com el presumpte autor establia contactes amb persones en els voltants del seu domicili i realitzava intercanvis de substàncies estupefaents a canvi de diners.

  A més, era habitual que després de tornar al seu domicili des de la instal·lació esportiva on entrenava, manipulara la bústia del seu habitatge, depositant en el mateix dues carteres que contenien en el seu interior papelinas amb cocaïna, com a mètode d'ocultació per a evitar així l'acció policial en cas de ser detingut.

  Després d'un operatiu policial es va interceptar, a l'ara detingut, a l'eixida del centre esportiu i després d'un escorcoll previ es va comprovar que portava amb si cinc bossetes amb cocaïna. Tot seguit es va registrar la taquilla que tenia assignada en aquest gimnàs trobant en el seu interior 267 embolcalls amb cocaïna, 153 grams de cocaïna en roca, una bàscula de precisió a més d'útils per a la confecció de les papelinas i un total de 8.000 euros.

  En la bústia del seu domicili també es van intervenir 18 papelinas amb cocaïna, i en l'habitatge 38 grams d'haixix i 700 euros.

  Després del registre del seu domicili, la bústia i la taquilla del centre esportiu s'han intervingut un total de 488 grams de cocaïna dividits en 390 papelinas i 153 grams de cocaïna en roca, 38 grams d'haixix, una bàscula de precisió, útils per a la confecció de les papelinas i 8.750 euros en efectiu.

  El detingut, amb nombrosos antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial on s'ha decretat el seu ingrés a la presó.

  Pujar