elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Desenes de famílies visites el MAGa

Desenes de famílies visites el MAGa
  MÉS FOTOS
  Desenes de famílies visites el MAGa - (foto 2)
  Desenes de famílies visites el MAGa - (foto 3)

  Este cap de setmana el Museu Arqueològic de Gandia mantenia les seues portes obertes per a tota la gent, aprofitant la celebració del Dia Internacional DelsMuseus. Com sempre, la gent ha respost de la millor manera possible, acudint al museu i participant de totes les activitats que el departament de Patrimoni històric havia preparat.

  Desenes de famílies han passat per les visites guiades, a través de les quals han pogut acostar-se a les exposicions permanents del MAGa sobre la prehistòria de la comarca, la societat ibera i romana a la ruralia o el llegat que el món islàmic ens ha deixat en herència. Al mateix temps, la xicalla ha pogut disfrutar dels tallers, on han aprés com feien foc al paleolític o la increïble traça que cal tindre per fer un mosaic romà!

  "Al MAGa treballem perquè la nostra recerca arribe sempre a la gent, perquè la investigació té ben poc sentit si no som capaços d'involucrar la ciutadania en ella de mil maneres diferents. El millor de tot, allò que ens encoratja a seguir treballant amb totes les nostres forces, és la increïble resposta a cada activitat que preparem", ha assegurat el director del MAGa, Joan Negre.

  "No hi ha cap millor commemoració de la importància de les institucions museístiques que aquella que plena les seues sales i activitats de gent amb ganes de conéixer més sobre la seua història", ha recordat la regidora de Patrimoni històric, Alícia Izquierdo.

  Pujar