17 de novembre de 2019 17/11/19

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Safor organitza una nove edició de Les Nits Bordes

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Safor organitza una nove edició de Les Nits Bordes - (foto 1)

  Amb aquest projecte la Mancomunitat de la Safor pretén oferir a la joventut alternatives actives a l’oferta d'oci consumista, gaudint de les instal·lacions municipals en períodes nocturns, fora de l'horari habitual i tradicional. El programa ofereix una alternativa a la cultura del consumisme d'alcohol i altres drogues, a les vesprades i nits dels caps de setmana, amb una proposta variada d’oci actiu i participatiu, i així poder donar la població jove la possibilitat d'elegir el que els apeteix més fer en el seu temps lliure.

  Les activitats es dissenyen segons les inquietuds i els interessos de la joventut, i a més a més es pretén que aquestes es porten a terme per la mateixa població juvenil, és per això que el Consell dels Joves de Gandia serà l’encarregat de realitzar-les.

  El nom que s’ha escollit per al programa és tota una declaració d’intencions, ja que Les Nits Bordes connecta directament amb la població juvenil, a través del seu llenguatge i la seua manera d'entendre l'oci. Apel·la a la necessitat del públic jove de fer coses diferents, de moure’s i participar en les activitats del seu municipi o comarca.

  En la programació podrem veure, doncs, una graella d'activitats diverses, com per exemple SCAPE ROOM, jocs de rol, tècniques fotogràfiques, percussió, gimcana temàtica, videojocs, i moltes altres, sent aquestes realitzades els divendres i dissabtes de 22:00h a 2:00h, i obertes a joves d'entre 12 i 30 anys.

  El circuit comença divendres dia 18 d’octubre, a partir de les 22 hores, a l’Espai Jove de l’Alqueria de la Comtessa amb una Gimcana Temàtica. A partir d’aquest dia, tots els divendres i dissabtes fins a desembre hi haurà una Nit Borda en cada municipi, així que si t’interessa pregunta quina nit serà al teu.

  ocultar
  El Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Safor organitza una nove edició de Les Nits Bordes
  Pujar