23 de setembre de 2020 23/9/20

El PP demana la reunió del grup de treball sobre l’ordenança d’ocupació hostalera que va acabar la seua funció fa sis mesos

El PP demana la reunió del grup de treball sobre l’ordenança d’ocupació hostalera que va acabar la seua funció fa sis mesos - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana la reunió del grup de treball sobre l’ordenança d’ocupació hostalera que va acabar la seua funció fa sis mesos - (foto 2)

  La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, ha mostrat aquest matí la seua perplexitat després d’assabentar-se que el Grup Municipal del PP ha criticat que no es convoque la reunió del grup de treball sobre la revisió i modificació de l’ordenança reguladora de l’ocupació hostalera a la via pública. Una òrgan que va finalitzar la seua funció fa sis mesos.

  Des d'aleshores el text de l'ordenança ha estat adaptat pels nostres tècnics en funció dels suggeriments d'hostalers i veïns, ha estat exposat al públic en el Portal de Transparència entre els mesos d'abril i maig sense que ningú faça cap al·legació o suggeriment. L'únic que queda d'aquest procés de modificació d'ordenança (que és garantista i per tant lent) és:

  1) que tinguem un informe jurídic sobre l'ordenança i 2) que es faça la proposta de modificació al plenari. 

   

   

  Pujar