25 de setembre de 2020 25/9/20

Demà dissabte, rock & roll per a finalitzar el Polisònic 2017

Demà dissabte, rock & roll per a finalitzar el Polisònic 2017 - (foto 1)

    Demà dissabte finalitza la XXVIII edició del Festival Polisònic al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. Aquesta última actuació estarà a càrrec del quartet Los Mambo Jambo, una formació especialitzada en fusionar el rock & roll i el rhythm & blues.

    Liderats pel prestigiós saxofonista Dani Nel·lo, els Mambo Jambo són, actualment, una de les formacions més explosives de l'escena musical, amb unes més que contundents i electritzants actuacions en directe. Amb el seu últim treball, titulat Jambology, la banda s'ha encarregat d'expandir pel món el que ells anomenen el "so jambofònic", una barreja de rock & roll, rhythm & blues, surf i swing, en una versió actualitzada d'aquests ritmes dels anys 50 i 60.

    A més del propi Dani Nel·lo al saxo, la banda la completen Dani Baraldes a la guitarra, Anton Jarl a la bateria i Ivan Kovacevic al contrabaix.
    L'actuació està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

    Pujar