22 de novembre de 2019 22/11/19

Corea celebra la VIII Cavalcada Solidària de Halloween - Nit de les Ànimes el pròxim 31 d'octubre

Corea celebra la VIII Cavalcada Solidària de Halloween - Nit de les Ànimes el pròxim 31 d'octubre - (foto 1)
  • Les donacions del quilo solidari es destinaran al Centre d'Atenció Integral de Càritas, el Centre d'Acollida Sant Francesc d'Assís, el Preventori Nostra Senyora de l'Empar del Real de Gandia i Creu Roja

  • Jose Manuel Prieto: "La celebració és més multitudinària cada any i prova de l'èxit els que la passada edició es van recollir prop de 2.000 quilos d'aliments no peribles"

MÉS FOTOS
Corea celebra la VIII Cavalcada Solidària de Halloween - Nit de les Ànimes el pròxim 31 d'octubre - (foto 2)

El President de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, ha presentat aquest matí la VII Cavalcada Solidària de Halloween que recorrerà els carrers del barri. Durant la presentació ha estat acompanyat pel president de l'Associació de Veïns de la barriada, Alfonso Rufat.

La cavalcada de Halloween de Corea - Nit de les Ànimes ja és un esdeveniment assentat a Corea i està dirigida a tots els públics. Tindrà lloc el pròxim dijous, a partir de les 18 hores, amb exida des del carrer Tossal, on els més menuts podran canviar la seua aportació solidària per llepolies i berenar.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns, les cinc falles del districte i l'Associació de Comerciants de la barriada a més del Consell dels Joves.

Pel que fa a la introducció de l'epígraf Nit de les Ànimes, el regidor ha explicat que "es tracta d'una festa molt arrelada en la cultura popular i pretenem recuperar-la en els pròxim anys amb la col·laboració de col·lectius de la barriada".

La cavalcada començarà des del carrer Tossal i a més de l'animació habitual, els assistents podran gaudir d'un espectacle de circ i acrobàcies gràcies a la col·laboració del departament de Política Festiva i Escena Urbana. "La celebració és més multitudinària cada any i prova de l'èxit els que la passada edició es van recollir prop de 2.000 quilos d'aliments no peribles" va informar Jose Manuel Prieto qui ha afegit que aquest any seran més les persones que es beneficien de la solidaritat, ja que tot el recollit serà donat a la Creu Roja, el Centre d'Acollida Sant Francesc d'Assís, el Preventori la nostra Senyora de l'Empar del Real de Gandia i el CAI de Càritas.

El recorregut partirà des del carrer Tossal, i recorrerà el carrer Magistrat Català, la plaça del Jardinet i l'Alqueria Laborde per finalitzar al Centre Social de Corea, on els participants podran gaudir d'una actuació adreçada al públic familiar.

Alfonso Rufat ha aprofitat la seua intervenció per a fer una crida a la ciutadania perquè participi en la iniciativa. "Des de l'Associació de Veïns del barri volem convidar a tota Gandia per seguir demostrant que som una barriada i una ciutat solidària. Esperem que tots gaudisquen i es divertisquen amb les activitats que s'han programat".

ocultar
Corea celebra la VIII Cavalcada Solidària de Halloween - Nit de les Ànimes el pròxim 31 d'octubre
Pujar