16 de juliol de 2019 16/7/19

Continuen les activitats de la Cultur Pop

Continuen les activitats de la Cultur Pop - (foto 1)

La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, al costat del coordinador de les activitats, Joanjo Reig, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per a informar sobre el programa d'activitats que es durà a terme els pròxims dies 12 i 13 d'abril i durant la Pasqua, continuant amb les activitats de la Cultur Pop en aquest districte.

La regidora ha informat que el Centre Cívic de Roís de Corella, situat al parc del País Valencià, continua oferint activitats lúdiques i tallers dirigits a públic infantil i juvenil. Aquest cap de setmana comencen “Els divendres d’esplai” i “La festa del Roís” i el dissabte, “Nocturnea”, esdeveniments que seran habituals cada cap de setmana, sempre que no siguen festius.

Reig ha posat l'accent que la programació de la Cultur Pop “no solament està enfocada al públic familiar, sinó també a la joventut, que no sap on anar. Per això, en el Centre Cívic Roís de Corella, hem creat els divendres i dissabtes un punt de trobada on poder conversar amb els amics, estar al jardí o dins de les sales fent alguna activitat”.

Del 23 al 26 d'abril, coincidint amb les vacances escolars, tindrà lloc la Escola matinera de Pasqua per als més xicotets.

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 12

Sala multiusos:

ELS DIVENDRES D’ESPLAI

17.45 H. Hip-hop (amb inscripció prèvia)

18.45 H. Videojocs i concurs Just Dance

LA FESTA DEL ROÍS

Jardí:

17.30 H.  Titelles: Lore i els colors perduts, per Farigola Teatre.

S'han perdut tots els colors. Lore i els seus amics aniran a buscar-los en un viatge ple de riures, aventures i fantasia.

18.30 H. Parc Infantil, jocs tradicionals i berenar per a xiquets i xiquetes.

18.30 H. Taller de percussió i GRAN BATUCADA.

DISSABTE 13

NOCTURNEA

Sala multiusos:

17.30 H. LA FALLERA CALAVERA. La Fallera Calavera és un joc de cartes de 2 a 5 participants que consta d'una única baralla de 102 cartes. Per a guanyar, un jugador ha de reunir 5 cartes d'ingredients per a poder cuinar una paella.  Accepta el repte!

Jardí:

17.30 H.TALLERS I JOCS.

17.30 H.TALLER DE COCKTAILS SENSE ALCOHOL, TALLER DJ, I FESTA AMB DISCOTECA MÒBIL. Fins a les 22.30 H.

DIMARTS 23

TALLER DE ROBÒTICA amb LEGO

Públic: xiquets de 7 a 14

Horari: 17.00 a 19.00

Aforament: Fins a 14 xiquets.

Desenvolupament: Taller de robòtica i programació, on els participants s'endinsaran en l'ús de la tecnologia de manera creativa per a aprendre de manera lúdica.

DIMECRES 24

CLUB MAKER, construcció d'un braç robòtic amb cartó

Públic: xiquets de 7 a 14 anys

Horari: 17.00 a 19.00

Aforament: Fins a 12 xiquets.

Desenvolupament: Taller creativitat tecnològica amb cartó. Els participants dissenyaran, construiran i decoraran un braç amb la mà articulada emprant cartó, fils, canyetes i cola termofusible.

DIJOUS 25

GIMCANA PER EQUIPS AL JARDÍ

Públic: xiquets de 6 a 12 anys

Horari: 17.00 a 19.00

Aforament: Fins a 18 xiquets.

Desenvolupament: Formarem dos equips que hauran de seguir els plans i les pistes que aniran trobant per a arribar al seu punt de trobada final on els espera una sorpresa pasqüera. Els participants hauran de superar proves i treballar en equip per a aconseguir el seu objectiu.

Gaudirem de l'espai natural del centre cívic i els jardins del seu voltant.

DIVENDRES 26: UN DIA DE PASQUA…

ELS DIVENDRES D’ESPLAI

Sala multiusos:

17.30 h. Taller de mones de pasqua, on cada jove es convertirà en cuiner per un dia, per a fabricar i elaborar la seua mona.

LA FESTA DEL ROÍS

Jardí:

17.30 h. Tallers i jocs tradicionals:

Les birles, el canut, peus quiets, el sambori, pedra, paper o tisora, el mocador, pic i pala, xurro va i un llarg etcètera conformen els jocs més populars valencians…veuen a gaudir d'ells!

Públic: xiquets de 6 a 12 anys

Del 23 al 26 d'abril

ESCOLA MATINERA DE PASQUA

Manualitats de Pasqua i reciclatge, jocs anglés, pintacares, balls (funky, hip-hop) contacontes, gimkanes, activitats a l'aire lliure... i molt més!! De 10 a 13 h. Preu 12 €. Possibilitat de 9 a 10h. ( a consultar).

Inscripcions: Penélope Peiró (652 244 214)