20 de novembre de 2019 20/11/19

Continua la il·luminació del Parc d'Ausiàs March

Continua la il·luminació del Parc d'Ausiàs March - (foto 1)

  Durant els últims mesos, s'han fet dues fases més d'aquest recuperació d'iluminàries al Parc d'Ausiàs March.
  La primera durant el mes de novembre, en la qual es van recuperar 10 fanals amb 20 luminàries al Parc Caní del parc, per tal de poder donar un millor servei i alhora organitzar també cursos i activitats amb els animals de companyia.

  En les últimes setmanes s'han recuperat 20 fanals i 40 luminàries més per tal de connectar la nova zona d'aparcament de la carretera d'Oliva amb la zona peatonal del recinte firal. És a dir, l'itinerari que travessa el parc Ausiàs March d'extre a extrem.

  Com a part del programa #ActivemelSerpis, durant aquesta legislatura s'han començat les tasques de millora dels parcs que formen part de l'Anella Verda i alhora de l'entorn del Riu Serpis. Entre moltes de les actuacions que s'han dut a terme, un dels aspectes deficitaris abordat ha estat la iluminària del Parc d'Ausiàs March.

  Fa aproximadament 10 anys es va robar tot el cablejat i part de les luminàries i el parc va quedar a fosques. Així va estar fins que a principis d'aquesta legislatura es van recuperar i es van posar en marxa 16 fanals per connectar la zona del recinte firal amb la Casa de la Natura on el Col.lectiu Öbertament feia una tasca professional diària.

  Poc a poc, amb les possibilitat econòmiques, hem anat recuperant la vida del parc.

  En total:

  Primera Fase (Casa Natura) 16 fanals 32 luminàries
  Segona Fase (Parc Caní) 10 fanals 20 luminàries
  Tercera Fase (Itinerari Peatonal) 20 fanals 40 luminàries

  TOTAL: 56 FANALS 92 luminàries

  El programa en questió és una col·laboració entre el Departament de Gestió Responsable del Territori i el Departament de Serveis Bàsics a la Ciutadania.

  ocultar
  Continua la il·luminació del Parc d'Ausiàs March
  Pujar