elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell dels Joves organitza una torrà i jocs de taula per celebrar la Pasqua

El Consell dels Joves organitza una torrà i jocs de taula per celebrar la Pasqua
  • Les activitats seran dilluns 10 a partir de les 12h i dimarts 11 a partir de les 17h a l’Alqueria Laborde i l’Espai Jove respectivament.

MÉS FOTOS
El Consell dels Joves organitza una torrà i jocs de taula per celebrar la Pasqua - (foto 2)
El Consell dels Joves organitza una torrà i jocs de taula per celebrar la Pasqua - (foto 3)

El Consell dels Joves de Gandia vol celebrar la Pasqua com cal i per això ha organitzat diversos actes per tal de passar uns bons dies. Així, la regidora de Joventut, Lydia Morant, acompanyada per la tresorera del Consell, Sara Gil, i el seu president Salva Tamarit, han anunciat en roda de premsa les diferents activitats que es duran a terme.

«El Departament de Joventut i l’Espai Jove de la ciutat han preparat diverses activitats aprofitant les vacances dels joves de Gandia. Per una part una torrà el dilluns 10, dia festiu, a l’Alqueria Laborde i per altra una jornada de convivència amb jocs de taula dimarts 11 a l’Espai Jove», ha expressat Morant.

Tamarit, per la seua part, ha explicat en què consistirà l’activitat del dia 10, la torrà a l’Alqueria Laborde del Consell dels Joves. «Per a acudir, cadascú ha de portar la seua carn i nosaltres posarem les taules i les cadires, el carbó, les graelles i la nevera. Tot açò ho fem per a gaudir d’aquests dies de Pasqua».

Finalment, Gil ha remarcat que «totes aquestes activitats que s’han organitzat són completament gratuïtes, i estarem ja a disposició de tots a partir de les 12 del migdia el dia 10». La gent s’haurà d’inscriure al següent enllaç: https://forms.gle/br5B3g7udFThy44K9 per tindre una estimació de la quantitat de persones que acudiran.

Per als més valents, per la vesprada hi haurà una jornada futbolí i diana, entre altres. Quant als jocs de taula previstos per a l’activitat del dimarts 11, aquests seran: Virus, Hombres Lobos, El Pacto, La Oca, el Parxís i el Fantasma Blitz.

Pujar