elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

I Congrés Joves PV - Compromís Gandia

I Congrés Joves PV - Compromís Gandia - (foto 1)

  Les joventuts de Compromís tornen a Gandia. Després d'una temporada d'inactivitat els Joves PV – Compromís Gandia celebren el seu I Congrés Local, on s'ha escollit la nova Coordinadora Local.

  El Congrés era obert per a qui volguera participar. Allí les persones assistents elegiren a Jesús Oya de 19 anys, com a nou Secretari Local. Allí mateix, s'escollí la resta de la Coordinadora que està formada per Andrea Aguilar com a Secretària d'Organització i Finances, Lluís Alandete com a Secretari de Comunicació, Maria Deusa com a Secretària de Dinamització, Ariadna Alandete com a Secretària d'Implantació i Carles Cambra com Secretari de Polítiques.

  Visibilitzar el col·lectiu, fer tasca d'implantació, marcar l'agenda política jove local i millorar l'organització interna, són els objectius que es van marcar per als propers dos anys. A més de fer política en clau valencianista, feminista, ecologista, antifeixista i d'esquerres per a la capital de la Safor. Joves PV – Compromís Gandia, es mostra favorable que Compromís per Gandia es presente en solitari a les pròximes eleccions locals perquè té una perspectiva pròpia i diferent de la ciutat, comarca i país.

  El Congrés va ser possible gràcies al suport de la Coordinadores Nacional i Comarcal de Joves PV – Compromís. Àngela Llinares i Sergi Vidal, Secretària d'Organització i Secretari d'Implantació, respectivament, de la Coordinadora Nacional, i Dani Canet, Secretari Comarcal, van a encoratjar als joves de Gandia en el seu nou començament.

  Per últim, cal destacar que Joves PV – Compromís Gandia, sempre des de la seua independència com a organització juvenil, es sumarà i farà tot el possible per a que, tots junts, Compromís per Gandia i Josep Alandete com a cap de llista, aconseguisquen l'Alcaldia de la capital del Safor, per millorar la vida de totes les gandianes i gandians.

  Pujar