18 de gener de 2021 18/1/21

Conferència de Gustau Muñoz al Monastir de la Valldigna

Conferència de Gustau Muñoz al Monastir de la Valldigna - (foto 1)

    El dissabte 8 a les 19:30h, al Monestir de la Valldigna, l’assagista Gustau Muñoz realitzarà una conferència amb el títol de «País, política, memòria (una reflexió a partir de Corrents de fons). L’acte està organitzat per la Mancomunitat de la Valldigna amb col·laboració de la Conselleria de Cultura.

    Gustau Muñoz és llicenciat en ciències Econòmiques i Història. Ha sigut professor a la Facultat d’Econòmiques, i va dirigir la Institució Valenciana d’Estudis i Investigació (IVEI), també ha sigut redactor en cap de la revista Debats, i responsable de les publicacions de la Universitat de València. Entre la seua obra intel·lectual abundes les obres d’assaig i les traduccions.

    Corrents de fons és un dels seus últims llibres, publicat per Lletra Impresa, on es recullen una sèrie d’assajos relacionats amb la cultura, la política, la identitat i altres. Sens dubte Muñoz és un dels intel·lectuals valencians més important de les darreres dècades.

    Des de la Mancomunitat de la Valldigna, destaquen que és un acte més dels programats al cenobi valldignenc en mires de desenvolupar un espai de reflexió, així com també artístic, en mires de convertir el Monestir de la Valldigna com un referent cultural de primer ordre.

    Pujar