elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Comissionat del Govern per al Corredor Mediterrani ratifica el seu compromís perquè Gandia tinga una entrada a esta infraestructura

El Comissionat del Govern per al Corredor Mediterrani ratifica el seu compromís perquè Gandia tinga una entrada a esta infraestructura
  • José Manuel Prieto: "El Corredor Mediterrani és una peça clau per a la millora de la competitivitat econòmica i la vertebració social de la ciutat"

MÉS FOTOS
El Comissionat del Govern per al Corredor Mediterrani ratifica el seu compromís perquè Gandia tinga una entrada a esta infraestructura - (foto 2)

L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va mantindre aquesta setmana una reunió al despatx d'Alcaldia amb Josep Miquel Boira, Comissionat del Govern d'Espanya per al Corredor Mediterrani, qui ha ratificat el seu compromís perquè Gandia puga tindre una entrada a esta infraestructura. Després de la trobada, Prieto va explicar que la reunió forma part de la feina que es fa des de l'executiu perquè la ciutat "continue avançant i generant més oportunitats", i afegia que aquest avanç no seria possible sense noves infraestructures en què es treballa amb la Generalitat i el Govern espanyol.

La primera autoritat municipal ha definit el Corredor Mediterrani com a "peça clau per a la millora de la competitivitat econòmica i la vertebració social de la ciutat. Per això, volem garantir-nos una connexió amb el Corredor que òbriga noves oportunitats a mesura que s'executen altres infraestructures com la CV-60 o el desdoblament de la via del tren entre Gandia i Cullera".

L'alcalde ha destacat que totes aquestes intervencions s'estan abordant amb les administracions corresponents i amb els agents socials, i ha informat de la pròxima convocatòria d'una jornada en què participaran agents econòmics i socials per tal de “traçar l'estratègia de connexió des de la intermodalitat per convertir-nos en un nus de connexió".

Per la seua banda, Boira ha afirmat sobre el Corredor Mediterrani que suposarà "una revolució en la logística, el transport de mercaderies i el de passatgers, i Gandia no es pot quedar fora". I ha incidit en el lideratge que exerceix la nostra ciutat al seu entorn de la Safor i les comarques centrals.

"Tot aquest territori genera una gran mobilitat econòmica i de persones que s'ha de lligar al Corredor Mediterrani. Tenim els instruments i el compromís amb Gandia des de l'oficina del Corredor Mediterrani perquè aquesta ciutat puga accedir a tindre una entrada a una infraestructura potentíssima".

Pujar