elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carlos Taibo parla a la seu de la Universitat a Gandia sobre la situació bèl·lica actual

  Sota el títol "Rússia contra Ucraïna: imperis, pobles, energia" l'escriptor i professor de ciència política Carlos Taibo impartirà una conferència a Gandia el proper 20 d'octubre a les 19h. La xarrada es realitzarà de forma presencial però també es podrà seguir en línia amb inscripció prèvia. Aquesta activitat s'organitza en col.laboració amb el Centre Delàs d'Estudis per la Pau.

  L'escriptor i catedràtic de Ciències Polítiques i de l’Administració de la Universitat Autònoma de Madrid, Carlos Taibo, expert en geopolítica i transicions contemporànies a Europa Central i de l’Est, oferirà una conferència a Gandia. La cita és en la seu del CIG-UV el 20 d’octubre a les 19 hores.

  La conferència portarà per títol "Rússia contra Ucraïna: imperis, pobles, energia" i a través d'aquesta xarrada Taibo oferirà eines per a una anàlisi crítica de l’actual situació de conflicte i la seua deriva bèl·lica i militaritzadora, incloent-hi les crisis actuals i el conflicte a Ucraïna, lluny dels tòpics repetits.

  La conferència es realitzarà de forma presencial en l'aula 1 del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València a les 19h. A  més, es podrà seguir de forma onlie amb inscripció prèvia a través del següent enllaç.

  L’acte està organitzat en col.laboració amb el Centre Delàs d’Estudis per la Pau.

  Pujar