elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benipeixcar celebra el 25é aniversari de la Festa del Traguet

Benipeixcar celebra el 25é aniversari de la Festa del Traguet
  MÉS FOTOS
  Benipeixcar celebra el 25é aniversari de la Festa del Traguet - (foto 2)

  La presidenta de la Junta de Districte de Benipeixcar, Maribel Codina, ha informat hui de la programació que, amb motiu de la 25a edició de la Festa del Traguet, s'ha organitzat el pròxim dissabte 27 d'abril.

  Com altres edicions, el concurs de paelles serà el nucli central de les activitats programades. L'Associació de Veïns del barri, organitzadora de l'esdeveniment, posarà tots els ingredients, que es podran recollir al casal de la falla de Benipeixcar a les 12.30 hores. Els participants hauran de portar el foguer del gas, la botela de butà i les potes del foguer.

  A les 13 hores començarà l'animació musical, que acompanyarà els cuiners fins a les 14.30, moment en què una traca anunciarà el final del concurs. El temps per presentar els plats al jurat s'acabarà deu minuts després.

  A les 14.35 hores les quadrilles podran recollir les seues begudes, plats, gots, cacauets, olives, etc., per seure a dinar. A les 16 hores es farà el lliurament de premis i començarà la discomòbil, a càrrec del grup TKD90.

  A més, independentment de si han fet una paella o no, els assistents podran participar en un concurs de dolços, que hauran de portar fets de casa i la presentació i elaboració dels quals serà lliure.

  El preu per participar en el concurs és de 9 euros per a tothom a excepció dels menors de deu anys, que no han de pagar. Per apuntar-s'hi, cal emplenar una fitxa d'inscripció i lliurar-la al casal de l'Associació de veïns fins dijous 18 d'abril o dilluns 22, de 19:30 a 20:30 hores.

  L'edil ha agraït l'Associació de Veïns, la falla de Benipeixcar i les empreses col·laboradores tota la feina que han fet per dur a terme aquesta iniciativa i ha convidat la ciutadania a apuntar-se a l'esdeveniment.

  Pujar