elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca la nova edició del programa 'Activa Jove' de Gandia

Arranca la nova edició del programa 'Activa Jove' de Gandia
  • Totes les activitats seran gratuïtes i tindran lloc cada dissabte des del 18 de novembre fins al 9 de desembre

MÉS FOTOS
Arranca la nova edició del programa 'Activa Jove' de Gandia - (foto 2)
Arranca la nova edició del programa 'Activa Jove' de Gandia - (foto 3)

La regidora delegada de Benestar Social, Inma Rodríguez, i la tècnica d'Animació Sociocultural del Departament de Joventut municipal, Carmela Miñana, han presentat hui la nova edició d''Activa Jove', un programa de l'Ajuntament de Gandia i el Consell dels Joves destinat a la població local d'entre 12 i 30 anys.

La iniciativa arrancarà aquest dissabte 18 amb un 'Fòrum Jove' que es farà a la Casa de la Marquesa de 17.30 a 22 hores, i inclourà un taller de risoteràpia i berenar per a tots els assistents. La resta d'activitats del programa seran a l'Espai Jove Gandia, situat a la plaça del Tirant.

Per al 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, s'ha preparat una jornada completa amb un escape room, un taller de maquillatge fantasia i un mural participatiu. L'esdeveniment serà de 16 a 21 hores i també comptarà amb un punt violeta al qual la gent podrà acudir a la recerca d'informació.

El dissabte 2 de desembre de 17 a 21 hores hi haurà un taller de Beat Box que impartirà la campiona nacional Júlia Forner i, en el mateix horari, el següent cap de setmana posarà el punt final a l'any amb un taller de còctels sense alcohol i un altre de decoració de samarretes.

Respecte al preu, totes les activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia. Per a més informació, es pot consultar el perfil d'Instagram del Departament de Joventut de l'Ajuntament (@espaijovegandia), enviar un correu a espaijove@gandia.org o telefonar al 962959525.

La regidora ha recordat que la iniciativa té com a objectiu "oferir a la joventut de la zona alternativa d'oci saludable durant els caps de setmana".

A més, ha explicat que, en aquesta ocasió, s'ha volgut "posar com a punt de referència" la plaça del Tirant perquè, d'una banda, "es busca donar a conéixer, tant l'espai, com els recursos oferits" i, per l'altra, "és un lloc en el qual la joventut gandiana sol reunir-se a les vesprades".

Finalment, tant Rodríguez com Miñana, han animat a la gent a "aprofitar l'ocasió per a gaudir d'aquestes activitats sense cost".

Pujar