elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Antonio Faus i Marina Civera serán els mantenidors de les Falleres Majors de Gandia 2020

Antonio Faus i Marina Civera serán els mantenidors de les Falleres Majors de Gandia 2020

  Antonio Faus serà el mantenidor de la presentació de la Fallera Major infantil de Gandia Alba Ramón. Ell serà el primer en dirigir-se a Alba el pròxim 18 d’Octubre.

  És dissenyador de moda i, amb tan sols 29 anys, ha creat la seua pròpia marca, Faus Atelier i s’ha convertit en un referent en el món de la moda. És procedent de Gandia i, durant tota la seua vida, ha estat ficat de ple entre teles i màquines de cosir, perquè és fill de modista.

  Va estudiar en l’Institut Europeu di Desing de Madrid el grau superior en Disseny i Moda, la qual cosa li ha fet formar-se al complet tant en disseny com en confecció. Sastre, patronista i dissenyador fan d’Antonio Faus un professional en aquest àmbit.

  En setembre de 2018 va ser director i coordinador de l’exposició “L’Art de la Creació” al Palau Ducal de la nostra ciutat. En juny de 2018 va ser un dels artistes triats per a participar en la Passerella dels Arts, en la Beneficència de València.

  El febrer del 2017 va mostrar les seues creacions a la sala Blackstar. Studio de Gandia. També ha presentat col·leccions en diferents ciutats d’Espanya. El maig de 2017, forma part de l’elenc de Granada Alta Cultura, on va donar a conéixer la seua col·lecció Mariela.

  Antonio és faller de la comissió Plaça Sant Josep Raval des dels 4 anys. Fou president infantil el 2002 i 2005. Forma part de la Cort d’honor de la Fallera Major Infantil de Gandia Carmela Camarena. Ja en la comissió major ha ostentat càrrecs com delegat de cavalcades.

  Coneix bé a la família d’Alba, especialment a Lorena a qui ha tingut el plaer de vestir.

  És per això que Alba Ramon està molt contenta en l’elecció del seu mantenidor. El pròxim dia 18 serà màgic.

  Marina Civera Fallera Major de València 2019 serà la mantenidora de la presentació de la Fallera Major de Gandia, Sandra Faus.

  Marina Civera Fallera Major de València 2019 serà la mantenidora de la presentació de la Fallera Major de Gandia, Sandra Faus. El pròxim 19 d’octubre Marina serà la privilegiada de dirigir-li les primeres paraules a la representant de les Falles de Gandia.

  La mantenidora de la Fallera Major de Gandia és graduada en odontologia per la Universitat de València, el seu treball de fi de grau el va dedicar a la determinació del gènere mitjançant models d’estudi. Però sobretot és una amant de les falles i la indumentària valenciana.

  Pertany a la Falla barri de San José i és la primera volta que la seua comissió té una Fallera Major de València. Va tindre l’experiència de formar part de la cort de la Fallera Major infantil de València el 2006.

  Balla en un grup des dels 10 anys i ha participat en l’homenatge a la senyera, en els “Balls al carrer” i en la dansà. És per això que l’hi agrada molt la indumentària tradicional, passió que li ha inculcat la mare.

  Li agrada tirar coets i estaria encantada de ser Presidenta de la seua comissió.

  Sandra Faus, Fallera Major de Gandia, ha conegut la notícia de mà del President de la Federació de Falles Telmo Gadea, i assegura estar molt contenta amb l’elecció. De segur, el pròxim 19 d’octubre serà una nit molt especial per a Marina i per a Sandra.

  Pujar