11 d’agost de 2020 11/8/20

Adolescents amb TDAH en Secundària

Adolescents amb TDAH en Secundària - (foto 1)
  • L’Associació Afnadah, amb la col·laboració del departament de Polítiques Saludables de l’Ajuntament, organitza una xarrada dirigida a docents, pares, pares i familiars

  • Impartida per Alfred Miralles, professor d’institut, amb TDAH, tindrà lloc el pròxim divendres 18 d’octubre, a les 19 hores, en Foment AIC

  • El TDAH és el trastorn més invisible, de major prevalença en el món i el que pitjor pronòstic de futur té sense l'atenció correcta

MÉS FOTOS
Adolescents amb TDAH en Secundària - (foto 2)

La regidora delegada de Sanitat, Salubritat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada de la Presidenta, Neuropsicòloga clínia i terapeura de l’associació Afnadah, Encarna Lloret, i la psicòloga sanitària i terapeura del col·lectiu, Alba Peiró, ha presentat aquest matí la xarrada que, sota el títol, “Adolescents amb TDAH en secundària”, impartirà el professor d’institut, amb Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat, Aldred Miralles. El divendres 18 d’octubre, a les 19 hores, en Foment AIC.

“Està dirigida a docents, pares, mares i familiars. L’escola o l’institut és l’espai ideal per tal de poder detectar els símptomes de la TDAH a temps, que es poden confondre amb altres conductes...”, ha assegurat Gil.  

Per la seua banda, Lloret ha recordat que el TDAH és el trastorn més invisible, de major prevalença en el món i el que pitjor pronòstic de futur té sense l'atenció correcta. “És això que, des d’Afnadah, tractem el trastorn donant pautes de conducta i intentem donar-lo a conèixer a través de xarrades  i altres esdeveniments. L'adolescència és una etapa complicada i amb molts esforços per als joves que tenen TDAH i alguna comorbiditat associada”.

Algunes de les símptomes del *TDAH poden sorgir o incrementar-se en adolescents encara que no s'hagueren manifestat durant la infància. L'increment de les exigències de l'entorn poden fer que el *TDAH interferisca de forma més important en la vida de l'adolescent.

Alguns dels símptomes del TDAH poden sorgir o incrementar-se en adolescents encara que no s'hagueren manifestat durant la infància. “L'increment de les exigències de l'entorn poden fer que el TDAH interferisca de forma més important en la vida de l'adolescent”, ha conclòs Peiró.

Pujar