25 de maig de 2020 25/5/20

Més de 6.000 persones visiten el Mercat d’Art de Fira Mercat Gandia

Més de 6.000 persones visiten el Mercat d’Art de Fira Mercat Gandia - (foto 1)
  • El 37% dels visitants a la darrera de les 10 fires temàtiques de la primera edició era de fora de Gandia, sobretot de la resta de la Safor. Clients i expositors valoren amb un excel·lent la proposta

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha fet aquest matí un xicotet balanç de la darrera de les 10 fires temàtiques que han format la primera edició de Fira Mercat Gandia. Així, per Mercat d’Art, que es va desenvolupar del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, han passat més de 6.000 persones, de les quals un 63’25% procedia de la nostra ciutat. Ha augmentat respecte a fires anteriors el nombre de visitants de fora de Gandia, sobretot de la Safor (28’03%). De nou, la valoració ha estat excel·lent; Visitants i expositors han puntuat amb un 9.1 i un 9 sobre 10, respectivament, la proposta. 

“Es tracta d’una altra experiència d’èxit. I això que era una fira diferent, perquè el producte que s’hi venia, art, no és l’habitual i sempre genera dubtes a priori. No obstant això, les vendes han sigut satisfactòries”, ha assegurat Martínez. 

Segona edició de Fira Mercat Gandia

Però Fira Mercat Gandia no s’atura i ja està enllestida la segona edició, que començarà a finals de gener. De fet, el pròxim dimarts 14 de gener, a partir de les 20.30 h, a Foment AIC està previst realitzar un acte obert on s’hi farà balanç d’aquesta primera edició, per la qual han passat més de 50.000 persones i es presentarà la nova programació.

“Hem encetat un camí sòlid de cara a la nova edició. Finalitza un cicle de prova, del qual corregirem les errades per millorar Fira Mercat Gandia. La segona edició tindrà també innovació i novetats”, ha assegurat el regidor de Comerç, qui ha avançat que s’hi obrirà també els diumenges al matí i les fires començaran divendres i no dijous a la vesprada com era habitual.

Pujar