elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 4.500 persones assisteixen al festival Polisònic Gandia

Més de 4.500 persones assisteixen al festival Polisònic Gandia

    Amb l'actuació del trio dels pianistes Lluís Coloma i Carl Sonny Leyland, el passat dissabte va finalitzar la 29a edició del festival Polisònic, que ha tingut lloc al jardí de la Casa de Cultura de Gandia durant les últimes setmanes.

    Segons fonts de l'equip organitzador del festival, han assistit 4.591 espectadors als 9 concerts programats, la qual cosa es valora des de l'organització com un indicador de l'èxit de públic aconseguit en aquesta edició.

    Joan Muñoz, regidor de Cultura, ha manifestat que "amb un pressupost total d'uns 35.000 euros, s'ha aconseguit mantindre un nivell de qualitat artística molt semblant al d'anys anteriors. Així mateix, la valoració econòmica del festival indica un equilibri entre ingressos i despeses, gràcies a la recaptació per la venda d'entrades i a les ajudes institucionals de la Diputació de València i de la Conselleria de Cultura, la qual cosa permet parlar, un any més, de que el Polisònic és un festival que pràcticament s'autofinancia".

    L'organització ha destacat la notable difusió que ha tingut el Polisònic en els mitjans musicals especialitzats, així com també el considerable impacte econòmic que ha generat en el sector hostaler del centre de la ciutat, fruit de la iniciativa conjunta amb la ruta Destapa't, circumstància que ha sigut també confirmada pels responsables de la pròpia ruta, així com la promoció publicitària del festival que ha realitzat l'Associació de Comerciants del Centre Històric.

    Pujar