elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 30.600 visualitzacions de les activitats de #CulturaACasa posen en valor el projecte del departament de Cultura de Gandia

Més de 30.600 visualitzacions de les activitats de #CulturaACasa posen en valor el projecte del departament de Cultura de Gandia
  • L'objectiu és mantindre activa la cultura durant aquests dies de confinament i desescalada, al mateix temps que s'incentiva i secunda econòmicament la creació local en qualsevol dels seus vessants artístics

MÉS FOTOS
Més de 30.600 visualitzacions de les activitats de #CulturaACasa posen en valor el projecte del departament de Cultura de Gandia - (foto 2)
Més de 30.600 visualitzacions de les activitats de #CulturaACasa posen en valor el projecte del departament de Cultura de Gandia - (foto 3)
Més de 30.600 visualitzacions de les activitats de #CulturaACasa posen en valor el projecte del departament de Cultura de Gandia - (foto 4)
Més de 30.600 visualitzacions de les activitats de #CulturaACasa posen en valor el projecte del departament de Cultura de Gandia - (foto 5)

El projecte #CulturaACasa compleix hui la seua setena setmana de presència en xarxes socials. No obstant això, des de fa dos, el departament va donar un nou impuls al projecte amb la programació diària de tallers i activitats en directe a través de les xarxes socials de @CulturaGandia (fotografia, pintura, teatre, música, activitats infantils, debats i cuina).

L'objectiu del departament de Cultura amb el projecte #CulturaACasa és mantindre activa la cultura durant aquests dies de confinament i desescalada al mateix temps que s'incentiva i secunda econòmicament la creació local en qualsevol dels seus vessants artístics.

Aquest projecte, que va nàixer per a acostar la cultura a casa amb motiu del confinament a causa de la COVID19, ha donat un nou impuls i la resposta ciutadana corrobora la idoneïtat del projecte. En les dues últimes setmanes s'han registrat més de 30.600 visualitzacions als tallers i activitats programades en #CulturaACasa des de les xarxes socials de CulturaGandia.

Per altra banda, desenes de persones estan enviant les fotos de la seua participació en els diferents tallers de fotografía, cuina o art.

Programació setmanal

La tercera setmana de la nova programació, començarà demà dimarts amb el taller “Fotografia Confinada” que dirigeix el fotògraf i professor de la Universitat Popular de Gandia, Pere Huerta. El dimecres arribarà puntual “Dimecres a Escena”, amb una aposta teatral a càrrec de Xirimiri Teatre amb la representació  de “Crida i endivine”. Com cada dijous, espai per a la cuina “Cuinem amb tú” de la mà de la també professora de la UPG, Empar Rodríguez, que aquesta setmana cuinarà en directe una “fideuà d’ànec, foie i bolets”. Els divendres, “Taller Veinart” amb la també professora de la UPG, Lorena Gorrita, que ens acosta l'art, aquesta setmana amb la proposta de “Lettering amb aquarel·la”. El dissabte, concert en directe en el “vermut musical” amb Carpenter “Col·laboració amb Molina” i el “Diumenge infantil” arriba aquesta setmana de la mà de Estranya Cia Teatre i “La banda Bocanegra”.

Totes les activitats tindran lloc a les 19 hores i es podran seguir a través de les nostres xarxes socials.

Aposta pels artistes locals

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha destacat que des del departament “estem molt contents de la resposta ciutadana, que ha sumat més de 30.000 reproduccions als vídeos en directe i als cursos que estem fent diàriament per a que la ciutadania durant aquests dies tinga present que la cultura és una ferramenta de felicitat i cohesió en estos moments tan durs. Pensem també que el projecte serveix per ajudar els artistes que a hores d’ara estan passant-ho molt malament i esperem que aquesta bona rebude continue els propers dies”.

Pujar