elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DESAPAREGUT ELX

Trobat l'adolescent de 16 anys que va desaparéixer ahir a Elx

Trobat l'adolescent de 16 anys que va desaparéixer ahir a Elx
  • El Centre Nacional de Desapareguts ha desactivat la seua cerca

El Centre Nacional de Desapareguts (CNDES) ha confirmat que Bruno M.B., l'adolescent de 16 anys d'Elx del qual no se sabia res des d'este dimarts, ha sigut localitzat.

"La vostra ajuda ha sigut vital per a la seua localització, gràcies de cor". Amb este missatge, el CNDES ha comunicat la bona notícia.

Sobre el Centre Nacional de Desapareguts

El Centre Nacional de Desapareguts (CNDES), dependent del Ministeri de l'Interior, és l'òrgan de gestió centralitzada per a la coordinació efectiva i permanent del sistema de persones desaparegudes empleat per les Forces i Cossos de Seguretat. Actua, a més, com a punt de contacte, per al desenvolupament de les mesures de cooperació amb les Administracions Públiques i altres institucions i organitzacions públiques i privades habilitades, tant nacionals com internacionals, incloent-hi les organitzacions representatives del sector i els mitjans de comunicació, la participació dels quals resulta imprescindible per a l'eventual difusió, d'avisos, alertes o peticions de col·laboració a la població.

El CNDES, també és el responsable d'analitzar i valorar les propostes dels familiars de les persones desaparegudes, i qualsevol altra qüestió que puga resultar d'interés respecte al sistema PDyRH i millorar els protocols d'actuació en l'àmbit de les desaparicions.

Pujar