16 de gener de 2021 16/1/21

Rubén Martínez Dalmau visitarà Elx el dissabte 22 de febrer

Rubén Martínez Dalmau visitarà Elx el dissabte 22 de febrer - (foto 1)
  • La visita tindrà l'objectiu d'avaluar les mesures adoptades per la conselleria en matèria de vivenda

La seu de la formació morada, ubicada en c/ Antonio Machado, 35, rebrà este dissabte la segona visita del Vicepresident II de la Generalitat Valenciana des que assumira el càrrec. Dalmau, ara també conseller de vivenda i arquitectura bioclimàtica, es reunirà a les 17:00h amb totes les persones interessades en debatre les mesures adoptades en matèria de vivenda al llarg de l'actual legislatura. La invitació s'exten als mitjans de comunicació, a qui dedicarà una ronda de preguntes després de l'encontre.

D'entre els punts a tractar en la jornada, s'abordaran questions com la problemàtica dels efectes de la DANA en territori valencià, el compromís de la Conselleria en la lluita contra el canvi climàtic i la limitació dels preus del lloguer per facilitar l'accés a la vivenda.

Des de la formació, insisteixen en que "és una convocatòria oberta a totes les persones interessades en conèixer les mesures de la conselleria" i neguen que es tracte d'un event pensat per a la militància: "no importa si acudeixen militants, afiliades o persones que mai han vingut abans, allò important és què les mesures resulten de interés per a la ciutadanía".

Pujar