elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A presó l'home que va agredir a la seua parella després del naixement del seu bebé a Elx: acusat d'assassinat en grau de temptativa

A presó l'home que va agredir a la seua parella després del naixement del seu bebé a Elx: acusat d'assassinat en grau de temptativa

    La titular del Jutjat de Violència sobre la Dona número 2 d'Elx ha acordat hui l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut per agredir presumptament a la seua parella en un hospital de la ciutat després que ella donara a llum. El detingut queda investigat en una causa oberta per un delicte d'assassinat en grau de temptativa, sense perjuí d'ulterior qualificació.

    Tot es remunta a esta mateixa setmana, quan esta parella, que acabaven de ser pares, l'home va agredir a la seua núvia, li va fer diversos talls a les mans i un en el coll, que revist major gravetat, i ella li va propinar diverses martellades al cap.

    L'agressió, pel que sembla, va començar arran de la negativa de la mare a seguir amb la relació. En eixe moment, la dona va donar diverses martellades al cap de l'home -es desconeix d'on va obtindre esta ferramenta- i ell, amb un objecte tallant, li va provocar diversos talls a les mans i un en el coll, que és el que revist de major gravetat.

    La dona es troba actualment ingressada en l'UCI i el bebé es troba a l'hospital.

    Pujar