Dimecres 20 de Febrer de 2019
Versió Clàsica
Edició Elx
Política -  elx
22/01/2019 | elperiodic.com  

Elena Vera (Poble Ilicità) presenta la seua candidatura per a convertir-se en alcaldessa d'Elig

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El Cassino d'Elig és l'escenari elegit per Elena Vera i Alfonso per a fer pública la seua candidatura a l'alcaldia d'Elig en nom de Poble Ilicità, una formació vinculada a Poble Democràtic, en un discurs polític centrat en la necessitat d'obrir noves  possibilitats laborals per als jóvens i fomentar un model econòmic sostenible basat en els recursos naturals de la ciutat.

Elena Vera i Alfonso es definix a sí mateixa com una treballadora anònima que ha conegut lo que supon l'economia sumergida i sap lo important que és lluitar contra este model d'esclavitut del sigle XXI. La candidata de Poble Ilicità és actualment una de les 9 conductores de la companyia Masatusa, entre una plantilla de més de 200 professionals, i porta anys reivindicant el reconeiximent dels drets laborals de les aparadores del calcer i el servici domèstic, entre atres qüestions.

El programa en el que es presentarà a les eleccions s'ha centrat en tres llínees bàsiques; la recuperació del Riu Vinalopó en eix vertebrador de l'economia de proximitat, l'aposta per incentivar el mamprendiment i l'accés a la vivenda per als jóvens, i apostar per un model econòmic basat en l'economia social, el turisme sostenible i cultural i l'activació d'ajudes per a l'implantació d'empreses tecnològiques.

De fet, la representant de Poble Democràtic advoca per acostar-se al ric –font de riquea i futur per a Elig i els municipis anexos- i tractar de garantisar qüestions bàsiques com l'establiment d'un cabal ecològic, com mana la Directiva Europea de l'Aigua, lluitar contra l'abocada incontrolada de residus urbans i agrícoles i, especialment, controlar la sobreexplotació dels aqüífers.

En esta llínea, Elena Vera i Alfonso s'ha mostrat molt pròxima a les iniciatives i demandes de l'Observatori del Riu Vinalopó. I, en este sentit, la candidata defén la regeneració ecològica i la revaloració socioeconòmica i ambiental del riu que, a data de hui, s'ha quedat encallada en tràmits administratius i plans grandiloquents que no es poden portar a terme per la mala gestió econòmica i l'inoperància d'un equip de govern sense capacitat de decisió.

Per això, des de Poble Ilicità es vol enaltir l'importància de la recuperació dels recursos naturals i la conservació de la riquea patrimonial i cultural per a reactivar l'economia local, especialment salvaguardant i fomentant el coneiximent internacional del palmeral urbà més gran d'Europa. Tenim les condicions per a convertir a Elig en la ciutat verda més important de l'arc mediterràneu, sempre que salvem el Riu Vinalopó.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Opinió
18/02/2019 - Picos Pardos
¿Unidad de España?
14/02/2019 - Piedras vivas
San Valentín
18/02/2019 - Raons i paraules
Les campanes de Sant Blai
18/02/2019 - Reflexionando, que no es poco
Frases y motivos en la pre-campaña electoral
11/02/2019 - Columna de Michel
De "Patrioflauta" a "Perroflauta"
18/02/2019 - Chuzos de Punta
Al lío de los algoritmos
15/02/2019 - Solo es una opinión, Ud. perdone
El independentismo marca la agenda
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació SEMPRE TEUA - La teua llengua

RSS elperiodic.com Elche
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil