26 d’abril de 2019 26/4/19

Elena Vera (Poble Ilicità) presenta la seua candidatura per a convertir-se en alcaldessa d'Elig

Elena Vera (Poble Ilicità) presenta la seua candidatura per a convertir-se en alcaldessa d'Elig - (foto 1)

El Cassino d'Elig és l'escenari elegit per Elena Vera i Alfonso per a fer pública la seua candidatura a l'alcaldia d'Elig en nom de Poble Ilicità, una formació vinculada a Poble Democràtic, en un discurs polític centrat en la necessitat d'obrir noves  possibilitats laborals per als jóvens i fomentar un model econòmic sostenible basat en els recursos naturals de la ciutat.

Elena Vera i Alfonso es definix a sí mateixa com una treballadora anònima que ha conegut lo que supon l'economia sumergida i sap lo important que és lluitar contra este model d'esclavitut del sigle XXI. La candidata de Poble Ilicità és actualment una de les 9 conductores de la companyia Masatusa, entre una plantilla de més de 200 professionals, i porta anys reivindicant el reconeiximent dels drets laborals de les aparadores del calcer i el servici domèstic, entre atres qüestions.

El programa en el que es presentarà a les eleccions s'ha centrat en tres llínees bàsiques; la recuperació del Riu Vinalopó en eix vertebrador de l'economia de proximitat, l'aposta per incentivar el mamprendiment i l'accés a la vivenda per als jóvens, i apostar per un model econòmic basat en l'economia social, el turisme sostenible i cultural i l'activació d'ajudes per a l'implantació d'empreses tecnològiques.

De fet, la representant de Poble Democràtic advoca per acostar-se al ric –font de riquea i futur per a Elig i els municipis anexos- i tractar de garantisar qüestions bàsiques com l'establiment d'un cabal ecològic, com mana la Directiva Europea de l'Aigua, lluitar contra l'abocada incontrolada de residus urbans i agrícoles i, especialment, controlar la sobreexplotació dels aqüífers.

En esta llínea, Elena Vera i Alfonso s'ha mostrat molt pròxima a les iniciatives i demandes de l'Observatori del Riu Vinalopó. I, en este sentit, la candidata defén la regeneració ecològica i la revaloració socioeconòmica i ambiental del riu que, a data de hui, s'ha quedat encallada en tràmits administratius i plans grandiloquents que no es poden portar a terme per la mala gestió econòmica i l'inoperància d'un equip de govern sense capacitat de decisió.

Per això, des de Poble Ilicità es vol enaltir l'importància de la recuperació dels recursos naturals i la conservació de la riquea patrimonial i cultural per a reactivar l'economia local, especialment salvaguardant i fomentant el coneiximent internacional del palmeral urbà més gran d'Europa. Tenim les condicions per a convertir a Elig en la ciutat verda més important de l'arc mediterràneu, sempre que salvem el Riu Vinalopó.

Inserció de comentaris desactivada temporalment

En estos moments, el sistema d'inserció de comentaris està temporalment desactivada per qüestions d'actualització i manteniment.

En breus tornarà a estar actiu.

Disculpeu las molèsties.